Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nikosi #1073 Ha lehetne kívánni akkor b2p szeretnék. De ez nem kívánság műsor sajna. De p2p esetén nagyot kell villantani nagyon, mert ugye nem egy nagy név, hypeolt cím bukott meg mint p2p. A hibákra meg még gondolni sem érdemes nem hogy, elkövetni. Most kicsit gondolkodva, az utóbbi időben egy mmo sem tudott p2p-el sikeres lenni.
Remélem a b2p-re esik a választás, de sajnos a p2p-nek is esélye van.
Másrészt a forradalmi dolgokat érdemes azért fenntartással kezelni, mert ugye gw2 se azt ígérte amit lett a végén. Nem lett az se rossz játék, de nem ez volt "lekommunikálva". Egy béta vagy alapos ingame videó és tesz nélkül nem ugranék bele az ESO-ba, a gw2 után.
A never-t kipróbáltam én is, nem olyan rossz az amúgy főleg azt figyelembe véve hogy f2p. Ugyan van pár dolog amin nem tetszik benne, de pl nekem pont a grafikával nem volt igazán problémám, az instancoltsága már annál inkább zavar. De én adok neki egy esélyt pénzembe úgy sem kerül, amíg nem lesz lehetőség az ESO kipróbálásra élesben vagy bétában.