sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Egyszerűen lövésem sincs már. Ami fix: Account szinten csatlakozol max öt guildhez. De, mivel az összes karakterrel is automatikusan tagja leszel/lehetsz az öt guildnek, akkor hogy mi a helyzet a guild hovatartozásának (alliance választás) a követezményeivel?

Én, mikkamakka nevű user belépek a három guildbe. 1 EP, 1 DC és 1 AD kötődésűbe. Csinálok egy Altmert. Mind a háromnak a tagja leszek ezek szerint. Ha mi alapján dönti el a rendszer, hogy az Altmerem kinek a nevében fog gyilkolni? Én döntöm el, már a kreálásnál, hogy melyik frakciót választottam? De ott csak Aldmerit tudok, ha Altmert akarok. Vagy a preorder miatt fel lesz ez oldva, és a másik hatból is tudok majd? Vagy erre a választásra, hogy kihez tartozok később kerül sor, és ugyanúgy választanom kell, mint a guild vezetőjének egy-egy oldal közül?

Basszus, ezt le kell tesztelni majd, mert a preorderig nem volt gond, volt három fix frakció és kész is.