24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#9809 A sneak ennyire jól működik ? Van pár emberke akiknek gyk az orra előtt sunnyog és nem láttak semmit belőle ? -
#9808 Illetve, azért a legtöbb áldozata egy meglepődött japán turistára hasonlított, aki akkor sem vette észre, hogy ütik, amikor már meghalt...
De a videó tetszik, végre némi sunyi 1v1, nem csak siege. Még ha csalóka is :) -
#9807 Arról nem is beszélve, hogy némelyeket nem kis szerencsével él túl, ami főként a szintjéből adódott. -
Ywalar #9806 Szerintem is hiába kerülsz vele egy szintre ha a felszerelésed ugyan az marad. Látszott, hogy mennyivel nagyobbakat sebzett ráadásul ha jól láttam volt ranged és melee stunja is ez pedig ugye a magasabb szint több skill pont miatt. -
#9805 Mese. Elvileg igen, gyakorlatban szart sem ér. :) -
#9804 igen de elvileg mindenki egy szintre kerül nem? skill pontok mit erősebb az tény -
MaRee #9803 Tényleg fasza videó! A játékosok akiket megöl átlagban 15szinttel kisebbek nála ha jól látom, mielőtt jönne a rage hogytáparanger :D -
yusukee #9802 Azért látszik az a 20 szint különbség. -
Ubi™ #9801 Uh, ez tényleg nagyon igényes. Persze lvl32-es, a többiekről nem derül ki, hogy milyen szinten vannak a skilljeik, de jól csinálja. Már látom is, hogy meg fognak szaporodni az íjászok. -
#9800 bocs -
cpuma #9799 köszi -
#9798 Rossz a link, be tudnád linkelni újra? Mindenre vevő vagyok, ami jó minőségű :) -
#9797 Borzalmas. Guild wars 2 varianceosként ég a pofám, hogy felmentem wvwre és megvadultam, hogy le kellett venni a karakterek részletességét/számát az optimális fps eléréséhez, és így effektíven a jó kis siege olyan haverokkal ment, akiknek csak a neve lebeg és tűzgolyókat lövell. -
#9796 nagyon jó pvp video igényes szerintem -
#9795 tomstorm összes regje ps4-en fogja tolni tudtommal :)
laptop pvp tesztet szerintem mindenképp fogsz tudni csinálni vagy most hétvégén, vagy legkésőbb a következőn, azt megvárnám a helyedben -
cpuma #9794 nálam is ez van, már inkább könyvet olvasok játék helyett...
Tervezi valaki ps4-en Teso-t?
Nem tudom, hogy fog futni laptopon a pvp -
titani #9793 Baccus béta hétvége óta tényleg van ilyen effektus :
/ minden más mmo fos /
rá sem bírok nézni a WoW,SWTOR párosra.
inkább elővettem megint a Skyrim-et :P
/na jó , megjelenésig még a Dark Souls 2-t fogom nyaggatni/ -
cpuma #9792 ez a számláló elég nagy kínzás... -
#9791 -de -
#9790 Nah. A 17-50-es területeket is már hetek óta tesztelik, szokásos meghívós rendszerben, de hasonlóan, mint a press event, csak most inkább guildeket hívtak be és egyéb közösségeket - nem publikus egyéni meghívókkal random népeket, mint a legutóbbi bétába, ahova mindenki bejutott. A következő bétában viszont már rászabadulhat erre is a nép, nagyon hamar.
Bár NDA nincs, de kérték a mostani 20-50es területek tesztelőit, hogy addig ne adjanak ki/publikáljanak semmit sem, amíg el nem kezdődik a következő béta. Utána lehet. -
nxs #9789 Valakinek van siege tapasztalata low-end gépen? Mennyire rugalmas a motor ezen a téren,lehet a végtelenségig butítani a grafikát úgy,hogy az ne menjen a látótávolság rovására? -
#9788 Hát ha növelhető a hatás foka akkor... -
Ubi™ #9787 Nekem front cone 120 fok rémlik, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
"You will be able to block with all weapons, though a shield is the most effective."
Tehát minden fegyverrel blokkolhatsz, de a pajzs a leghatásosabb és arra vannak külön aktív és passzív skillek, amivel növelhető a hatásfoka, míg a többire tudtommal nincs. -
cpuma #9786 remélem amúgy, hogy max 90 fokot -
cpuma #9785 100-as szöget biztosan nem :) -
#9784 Vajon mekkora szöget blokkol? Gondolom nem 360 fokban de van különbség e téren a fegyverek között? -
Ubi™ #9783 Igen úgy valahogy. A melee, az íj és pl. fireball ellen hatásos, de dot, stun, disorient stb. ellen nem.
Szerintem nagyon jó ez így, legalább is nekem tetszik. -
#9782 Köszi a tippet, el is felejtettem, hogy meg akartam nézni a táncokat, amíg nem linkelted be :) Van egy másik videó is, Ezen - bár távolabb van a kamera - de talán jobban látszik összességében. -
#9781 Akkor magyarán meg kell tanulni a spelleket, amiket blokkolni lehet majd, hogy feleslegesen ne pazaroljam a stamina-t. -
Ubi™ #9780 Hát egy-két hímnemü tánc elég, hogyis mondjam nőies. :) -
#9779 Valami hír egy esetleges újabb teszt hétvégéről? -
Ubi™ #9778 from dev diary
You will be able to block with all weapons, though a shield is the most effective. Blocking doesn’t block all damage and is far less effective if you are out of Stamina. Ranged physical attacks and spell projectiles can be mitigated with a block, but all other magic will go right through. You have the chance to interrupt some magic spells, though.
-
#9777 dance -
#9776 Zabálná a zsíros kenyeret amit két liter stamina potival öblít le. -
#9775 Miden spellt lehet shield-el blokkolni vagy csak a "fizikai" támadásokat? -
#9774 Ha jobban belegondolok elég gáz is lenne, ha nem fogyna a stamina, tankként elég lenne csak beköltözni pár napi hideg élelemmel a pajzs mögé, aztán majd csak töltődik blokkolás után valamennyit :D -
Ubi™ #9773 Itt egy ShoddyCast-os videó, amiben a Zenimax válaszol az ilyen és ehhez hasonló kérdésekre. -
cpuma #9772 bétában nekem feltűnt, hogy szívta le harc közben lassan a staminát, ahogy tartottam -> eleinte csodálkoztam, hogy miért csak 1x blockolt - utána már próbáltam időzíteni -
Ubi™ #9771 Akkor ez alapján amit írtam, az 1. pont igaz. Viszont a leírás alapján blokkolás közben a light/heavy támadást nem tudod használni (helyette van az interrupt/cc free), de a skillbaron lévőket igen. -
#9770 VAn mégegy hely ahol azt írják hogy ugyanúgy drain stamina ha használod, mint a sneak.