Company of Heroes 2

• HunZsoci
    Nah, Gascan, nem nem starcraft2-zök, megvan eredetiben, de sajnos nem élveztem, én úgy éreztem kis túlzással a termelést microzom, idő ablakokra kell gyártani előre kiszámolt build orderrel unit kompozíciókat, gyakran 10 perc építő microzás után egy 10 sec es csata eldönt mindent. Én ezt nem szeretem. Szóval nem játszom, ezzel együtt nyilván nagyon jó játék, széles régetegek tolják, az igazi hard core E-sport is erre a játékra alapul, ezek nem véletlenek, csak én nem szeretem az ilyen stílust, ennyi.

A Coh2-t ahogy a videókból is lehet látni, meg a Stream csatornán, HFSzsoci néven tolom. Vissza leszel igazolva, és játszunk majd párat.

Strafing Run ellen a legjobb amit tehetsz az vagy az azonnali kimozgás, ahány infed van, lehetőleg annyi felé, és akkor csak párat tud elcsípni a fektető supress-pin effekt, de ha már nagyon fekszik valamelyik, azt haza kell küldeni retreattel. 120 muni, tehát nem olcsó. A gépet egyébként le is lehet lőni, a T3 épületből gyártott M5 ös RUS halftrackal, Quad fejlesztés után, akkor nincs ami megszór az első átrepülés után. HA egy német nagyon sok munihoz jut, és a Strafing RUNt spamolja, érdemes lehet hozni akár 2-3 Quad M5 öt is, azok kb. első átrepülésnél leszedik a Stukát mint a szart...