1619
Company of Heroes 2
-
HunZsoci #979 Ott toltam le 1x saját névben, meg egyet kaptam valakitől, aki 1 nappal hamarabb regisztrált oda, majd rájött olyat kapott, ami neki megvan, és azt nekem adta. Volt 2 eltérő nap alienware-nél, amikor egyik nap ezt, másik nap azt lehetett kapni, így én jól jártam, 2 különböző lett nekem. -
Holyhunt #978 http://www.alienwarearena.com/giveaway/company-of-heroes-2-exclusive-multiplayer-commander-giveaway/ erre gondolsz a másikat hogy csináltad meg azt a 2őt ? -
HunZsoci #977 Nekem meg van igen, bár prémium item, volt egy lehetőség ahogy írtam is már lejjebb asszem, regisztráció után ingyen megkapni, egy 5 perces mutatványért nem volt rossz biznisz, én 2 db RUS premium itemes commandert kaptam, ezt és a consript support tacticsot. -
Holyhunt #976 Cső mindenkinek meg van ez a orosz parancsnok ? : Mechanized Support Tactics -
Gascan #975 ostwind valoban jo .. f*szan ki tudsz hatralni vele ha jonnek a guardsok
-
antiqueA #974 Mostanában én is inkább inf-ezek németekkel. Próbálok két PG-t panzershreckel tartani, hátul egy Pak-kal. Tankot nem igazán erőltetem, mert 10ből 8x van SU85, Guards és Zis is, úgyhogy felesleges. Ha hozok is valamit, inkább Ostwindet van kedvem, nagyon jól tud fedezni hátulról, de kockázatos a SU miatt. -
Gascan #973 altalaban 2v2 vagy 3v3-mat jatszok, inkabb oroszokkal.. tegnap 40 percen keresztul vezettunk 3v3ben, en 2 VPt tartottam mig a masik 2 egyet .. 58 pont volt hatra, hogy nyerjunk es ekkor forditottak meg a nemetek es vesztettunk :)
most lattam eloszor hogy nem tankokra mennek a nemetek, hanem infantry ATvel .. be is vallt nekik, mivel a masik 2 srac ennek ellenre is csak kuldte a tankjait a halalba
SC2-hoz .. nekem pont az tetszik benne, hogy sok fajta build order van, micro es macro is kell, hogy nyerj .. elejen erdemesebb egysegeket csinalni ahelyett, h epuleteket huzol fel.. persze ez sok mindentol fugg -
HunZsoci #972 Nah, Gascan, nem nem starcraft2-zök, megvan eredetiben, de sajnos nem élveztem, én úgy éreztem kis túlzással a termelést microzom, idő ablakokra kell gyártani előre kiszámolt build orderrel unit kompozíciókat, gyakran 10 perc építő microzás után egy 10 sec es csata eldönt mindent. Én ezt nem szeretem. Szóval nem játszom, ezzel együtt nyilván nagyon jó játék, széles régetegek tolják, az igazi hard core E-sport is erre a játékra alapul, ezek nem véletlenek, csak én nem szeretem az ilyen stílust, ennyi.
A Coh2-t ahogy a videókból is lehet látni, meg a Stream csatornán, HFSzsoci néven tolom. Vissza leszel igazolva, és játszunk majd párat.
Strafing Run ellen a legjobb amit tehetsz az vagy az azonnali kimozgás, ahány infed van, lehetőleg annyi felé, és akkor csak párat tud elcsípni a fektető supress-pin effekt, de ha már nagyon fekszik valamelyik, azt haza kell küldeni retreattel. 120 muni, tehát nem olcsó. A gépet egyébként le is lehet lőni, a T3 épületből gyártott M5 ös RUS halftrackal, Quad fejlesztés után, akkor nincs ami megszór az első átrepülés után. HA egy német nagyon sok munihoz jut, és a Strafing RUNt spamolja, érdemes lehet hozni akár 2-3 Quad M5 öt is, azok kb. első átrepülésnél leszedik a Stukát mint a szart... -
Gascan #971 a legtobbszo az tortenik amikor stukat hivnak ram, hogy sima move parancsal nem tudok eleg gyorsan kikerulni a tamadas hatokorebol.. ezert mindig a retreatet kell alkalmaznom amivel meg sok idot bukok
ugy veszem eszre hogy a parancsokat pici kesessel hajtsa vegre a gep .. nem azonnal ahogy kiadom -
Gascan #970 Zsoci .. starcraft 2-zol is? -
geristar #969 Már nézegettem a videóidat nagyon tetszenek. Pár dolgot tanultam is belőlük. A fansite-ra regelni fogok mindenképpen.
Ha felvennélek steam-en lenne kedved játszani valamikor? HunZsoci néven vagy ott is? -
Gascan #968 jol hangzik, elkuldtem a meghivot ... -
HunZsoci #967 Nem drága, RUS helyzeti előnyből indul, az HQ ből hozza a harcoló egységet. Rögtön 50 F el kezd, WM csak 20 al. Ahhoz hogy WM tudjon hozni harcoló egységet, pio n kivül, kell neki a T1 épület. RUS ezt ár nélkül HQ ból, és AZONNAL hozza....
Utána T2 höz WM nek fejlesztés kell, és épület, T3 hoz fejlesztés, és épület. RUS csak leteszi vagy T1, vagy T2 épületet(onnan már van pl. fuel nélkül AT gun, az már lelassított P4 et üti is, AT nade-el vagy buttonnal ugye párban), és rakhatasz akár T4 et, ahonnan jön SU 85.
Szerinte tökéletes.
Vegyél fel Steamen barátnak, játszhatunk majd mindkét oldalon felváltva, megmutatom mit hogy kéne, ha van kedved.
-
Gascan #966 nem gondolod, hogy egy picit draga az orosz oldalrol a p4 countere? ...
kivancsi lennek, hogy szamoljak ki hogy melyik egyseg mi ellen legyen jo, az mennyibe keruljon, mikor lehessen behozni
lehet counterelni mindent ezzel egyet ertek de valahogy ugy erzem, hogy a CoH1ben jobb volt ez a rendszer
-
HunZsoci #965 Hmmm, van a mark target nevű doktrinális skill, 80 muniért, 3 CP környékén, ha azt használod, még a sima T34 is partyba kerül a P4 el. A P4 azért jóval drágábban, később elérhető techből gyártható, maga a unit is drágább, tehát ha 1 T34 el+ doktrinális abiltiyvel kiszeded, máris nyerő helyzetben vagy.
HA tudsz 2-t hozni, mire neki 1 van, vagy akár még 1 T34 és egy 1 T70 is elég lehet, akkor T34 sebzi amig tudja, majd mielőtt meghalna, lerammolod P4 et, és a T70 vagy a másik T34 kivégzi, ez is müködik.
SU 85 meg most is kivégzi, 1v1 ben, csak nem szabad hagyni, hogy közel érjen a P4, tenni kell 1-2 aknát, amire flank közben rászalad, engine crusht kap, lelassul, vagy AT nade-el megdobni SU 85 előtt tanyázó Conscriptel, esetleg DP upgraddel fejlesztett doktrinlis Guards infantry val megfogni, BUTTON skillel, amig SU 85 meg kilövi, gond nélkül. Ezek a módszerek vannak, mind jó...
-
Gascan #964 panzer 4es ellen az oroszokkal mit lehet csinalni most hogy lefokoztak az egyetlen tankot ami jo volt ellene -su85? :)
a t34esbol lekalabb 2 kell, hogy elintezzek egy panzert
-
HunZsoci #963 A rajongói fansite honlapcíme pedíg:
www.company-of-heroes.hu
-
HunZsoci #962 Van sok viszonylag alacsonyabb szintű HUN player, akikkel simán gyakorolhatsz geristar, ők is örülnek neki azt gondolom, ha egy új játékos jön, aki szintén még csak a szárnyait bontogatja, és nem egy kiforrott 4 - 7 éves COH1 tapasztalattal rendelkező veterán, aki porba alázva veri őket 10 perc alatt. Keresd fel a Company-of-heros.hu oldalt, ott regelj be, és fogsz találni neked való játszótársat, ez fix. Sokan vannak. Én a jó arc emberekkel ha van időm szoktam tanítgatás céljából 1v1-2v2-t játszani. Ezen kívül van egy kis oktató célból indult stream videó sorozatom, az ottani közösség kérte-jelezte hogy jó lenne ilyen, ezért raktam bele egy kis időt, most kb. 10-12 résznél tart, nem is tudom, nagyjából az alapok elmondásától egyre bonyolultabb dolgok bemutatása felé eljutni volt a célom. Ha gondolod nézz rá, hátha tudok mondani neked is hasznos-jól használható dolgokat a COH2 multiplayer trükkökről...
http://www.twitch.tv/zsoci/profile
Ez a link ^^ -
Gascan #961 nincs abban semmi rossz ha veszitesz .. addig amig tudsz tanulni a hibaidbol, nezd meg merkozes utan a replayt hogy hol csusztak el a dolgok, ez igy mukodik
en is mindig erosebb ellenfelet kapok
meg persze gyakorolhatsz offline is -
geristar #960 Mára már tököm tele lett a játékkal. Lvl 28 vagyok és mindig 80-100 szintű ellenfelekkel rak össze. Játszhatok 1v1 2v2-őt. A csapattársam ugyanolyan alacsony mint én az ellenfél pedig mindig sokkal magasabb szintű mint mi.
Egyszerűen nem tudok normális (közepesen erős, gyenge) ellenfelek ellen gyakorolni, mert mindig földbe döngölnek.
Nincs kedve valakinek 1v1, 2v2-höz, vagy egy kis okosításhoz? Steamen felvehetnénk egymást. Privit küldjön akinek lenne kedve hozzá.
Nagyon tetszik a játék, de sajnos ez az első stratégia játékom és hát nem remekelek még. Eddig szinte csak FPS játékokkal játszottam. -
HunZsoci #959 Nyilván mindenkinek nem tetszhet egy játék. THQ csőd az biztos benne van hogy idő előtt ki lett adva, azt gondolom, a tendencia azt mutatja, nagyon szépen haladnak, az idő nekik, meg nekünk játékosoknak dolgozik.
Ez semmivel sem lett viszont kapkodósabb mint az első rész volt, tehát nem érzem jogosnak a Starcraft 2 höz való közeledéses példát.
Ha nem lesz SLI-Crossfire, akkor az valóban egy technikai probléma, de nem hinném, hogy ez miatt ne tudnának jelentős tömegek jól szórakozni a játékkal, aki dupla kártyával bűvészkedik, az általában nem olyan VGA val csinálja ezt, hogy akár a szimpla VGA-ját használva csak, ne tudna normális részletesség mellett futni nála a játék, az lehet hogy nem fog menni 170 fps-el, csak mondjuk 85 fps-el, de attól még azt gondolom, élvezeti értékét nem csökkenti ez semminek...
Ez egy előrelépés a COH1 hez képest, bőven, összeségében, mivel pont mélyebb lett a stratégiai lehetőségek tárháza, mint volt, true sight, blizzard, enemy gépek elfoglalása, stb miatt. -
Gascan #958 nem tetszik a starcraft? :) .. azert az sc2 teljesen mas -
#957 Én elhiszem, hogy van akinek tetszik, nekem és sokaknak viszont nem, sokat játszottam az első résszel (kb a megjelenése óta) és nagyon vártam ezt a részt, mikor megláttam a bétát már voltak kételyeim a játékkal amik be is igazolódtak engem sajnos ez már nem köt le. Nagyon sok stratégiai játékkal játszottam már és valahogy ez most nem tetszik, lehet hogy 1-2 kieg vagy egy halom patch után változni fog a helyzet, de most számomra olyan mint egy második világháborús egységekkel telepakolt StarCraft.
A technikai részhez annyit, hogy CF+SLI támogatást elvileg nem tudják megcsinálni mert az időjárásrendszerüket nem lehet hozzáigazítani, erről volt korábban szó itt is. Ez nálunk kevés embert érint viszonylag, de külföldön elég sok játékosnak van 2 vagy több kártyás rendszere, ma már nem egy elhanyagolható dolog ez sem.
Félreértés ne essék nem fikázni akarom a játékot, van ami tetszik benne nekem is, de sajnos több a negatívum. Lehet hogy kell neki 1 év és utána helyrekalapálják rendesen. Az idő előtt kiadásról csak annyit, hogy így is csúsztak, még a THQ ideje alatt korábbra lett bejelentve emlékeim szerint, de a THQ csődje miatt ez csúszott. -
HunZsoci #956 Hmm Hecker007.
A kinek mi a szép, ez valóban szubjektív IS LEHET.
Egy kicsi rajzfilm szerűbbé tették a Coh2 ben a grafikát, mint az 1 ben volt, ez valakinek tetszik(nekem pl. nagyon), valakinek nem(ezek szerint neked nem).
Azzal viszont kár vitatkozni, hogy a 2. sokkal részletesebb mint az 1 volt.
Ha nem rosszindulatú fikázó valaki, akkor csak meg kell nézni egyáltalán hogy mennyi tereptárgy van egy átlagos méretű Coh1 1v1 pályán, és mennyi egy átlagos 1v1 Coh2 mapon, valamint ezek a tereptárgyak hány felé tudnak és milyen részletességgel rombolódni, milyen gyakorisággal ismétlődnek, mennyire részletes pl. egy átlagos fa itt és ott.
Ég és föld a különbség.
Coh2 ben szinte forgácsolódnak a rönkök a faházakban találat után(ez Coh1 ben is volt, csak messze nem ilyen részletességgel)a jég pókhálósodik, beszakad, visszafagy, hóban lábnyomok, ráesik a hó, eltakarja, etc(ilyet az előd nem is ismert, számolt).
Lehet hogy a Rush for Berlin tudta ezt(jégbeszakadás), de a COH1 nem(cserében még az is jóval szebb mint a Rush for Berlin, meg az engem sokáig nem kötött le, pedig nagy RTS imádó vagyok, magyar játék is kedves nekem mindig, viszont az nem egy klasszikus építkezős gyártós RTS, inkább RTT irány volt az is, mint a Men of War én azokat sajnos nem szeretem:S), szóval a második rész nagyon sok mindenben össze sem hasonlítható az első résszel.
Nem CSAK a grafika indokolja első sorban az erőforrás igényeket, amiket a játék igényel(bár mondom, ha félreteszi valaki a "rajzfilmszerű felé elmozdulást a realisztikustól" utálatát, nagyon szép ez a játék, full hd ban, és nagy részletesség mellett nézve persze) hanem az ilyen extrák, mint a True sight(ez konkrétan az egész játék értelmét átalakítja, ÓRIÁSI stratégiai fejlődés ez, aki ezt nem látja át, az nagyon kezdő még a COH2 ben), a jóval fejlettem grafikai motor, Blizzardostul(ez is fontos új elem, ami stratégiai lehetőséget csempész be a játékba, bár akkora horderő nincs benne, mint True sightban, de azért mókás lehet mondjuk blizzard alatt a tábortüzeket mortarozni:P), részletesebb rombolhatósággal, havazással, lábnyommal, sokkal több ÚJ leprogramozott criticallal, pl. vagy sikerülő vagy nem T34 RAMMING abilityvel, CrewShock-al etc. val, amit eddig nem is ismert a játék.
Az ellenséges járművek elfoglalásának lehetősége sem volt benne pl. az első részben, flamer felvétele etc etc.
Crossfire és SLI támogatás biztosan lesz később, azt gondolom, ez a játékosok alig néhány százalékát érinti csak, nekem pl. egy viszonylag jó árban elérhető szimpla ATI 7790 1gb os 33.000 ft os VGA úgy viszi a játékot hogy öröm és boldogság van, 100fps el ingame, nekem több nem kell, SLI pont nem érint. Ezzel együtt nyilván mivel idő előtt lett kiadva, erre nem volt idő, és orvosolni fogják. Egyébként kb. ez az egyetlen komoly hiba, amit fel lehet nekik róni, hogy egyértelműen egy félkész játékot adtak ki, ranglista nélkül, kevés mappal, kisebb bugokkal, de ezeket idő közben MIND orvosolták, van ranglista, jöttek- és jönnek folyamatosan jó mapok, újak, és a régi COH1 klsszikusok is átdolgozva a COH2 re, mint pl. Langres és Semois, bugfixek, kisebb balance módosítások is jönnek, szóval nagyon jó irányba halad az egész project, én elégedett vagyok.
Abba is hagyom, mert olyan embernek, mint nekem, aki rengeteg időt beletett az COH1 be is, és igen érdeklődve és sokat játszva szemlélem a 2. részt is, hazai és nemzetközi fórumokon rajta vagyok minden rezdülésén, szóval nekem még egy hétig tartana, hogy felsoroljam miért JOBB a COH2, mint az első rész, erre meg nincs időm, megyek COH2-t tolni:P -
#955 Kérdés kinek mi a szép, konfigom az aláírásban, és azt mondom hogy az első rész szebb! A beszakadó jég már a Rush For Berlinben is benne volt, annyi hogy ott nem volt még vihar meg visszafagyás, de szerintem meg tudták volna oldani azt is és azért a két játék közt óriási különbség van hardverigényileg, mellesleg az is szebb ennél. A fizika nem tudom hol részletesebb, az egyhez képest nincs eget rengető különbség.
Az egyetlen igazi újítás a játékban az a viharos időjárás, meg valamennyit fejlődött az ai. Játékmenetileg és grafikailag is visszalépés az első részhez képest. Az 1 grafikája egyedül a textúrák minőségében tér el. Próbáld ki Blitzkrieg moddal abban van fullhd textúra pakk és valahogy sokkal szebb is az egész mint ez. Lehet ezen vitatkozni sokat, de tény, hogy ez a grafika nem indokolja azt az erőforrás éhséget amit ez a játék produkál.
SLI és Crossfire támogatása sincs ami azért ma már egy alap dolog lenne egy ilyen címnél (az 1-ben ez is megvolt), ez pedig köszönhető az új vihargenerátornak aminek igazi értelme nincs, túl sokat akartak vele a fejlesztők csak vagy a tudás vagy a rendelkezésre álló idő hiányzott a normális optimalizáláshoz. -
bgabor #954 Értem. Te láttad mindkettőt max felbontáson, meg aztán a videóid is jó, így elhiszem neked. :D -
HunZsoci #953 BGábor, a játék lényegesen szebb, mint az első rész, ha van hozzá gép. A pályák részletessége, a fák, a víz, a hó, a hóvihar, kis lábnyomok/kerék-lánctalp nyomok látszódnak, majd ráesik hó, és eltakarja, jég betörik, elnyeli tankot-gyalogost, de előtte csak repedések rajta, majd jön blizzard és visszafagy, ahogy voltak törések rajta, a házak-táj roncsolódása, etc. ezek mind mind ÚJ, látványos és épp ezért számítás igényes dolgok. Az tény, hogy a low beállítás mellett nagyon csúf, de érted, valószinű nem a magyar átlag PC-re terveznek már semmilyen új PC játékot, 2013 közepe felé... Be kell látni, hogy egy 4xxx típusú ATI Vga az mondjuk 2 éve még jó kártya volt, ahogy egy Core 2 duo proci is, 2 gb rammal, ma meg már NEM AZ. Sajnos. A játékot minimum FULL HD ban med beállításokkal kell megnézni, és hasonlítani a Coh1 hez, és nem elfelejteni a sokkal részletesebb fizikai modellt, a True Sight ot/Blizzard effektet, ami a játékba extra Stratégia elemeket hozott, de nyilván számítási igény is növekszik ezek miatt is, nem is kicsit. Azt gondolom, az én konfigom, ahogy írtam is, messze nem egy erőgép, nem is csillagászati ár az értéke sem, úgy van összeállítva, hogy mindenhol az ésszerűség és a pénztárca volt az első, szemben a brutál teljesítménnyel, mégis viszi a játékot, ingame átlag 100 Fps-el, akkor nem lehet vele baj, és bizony, olyan emberként, aki rengeteget játszott a COH 1 el is, és éveken keresztül az volt a kedvenc játékom, azt kell mondjam, sokkal többet tud a Coh2, és szebb is, nem is kicsit.
-
HunZsoci #952 Cascan a beépített benchmark teszt az természtesen durván felül van méretezve minden számítási paraméterben(mint minden benchmark program), mivel erre van ugye, hogy a high end rendszerek közt is lehessen érezhetően különbséget tenni, ott messze nem teljesít azért átlag 100fps-t nekem sem a játék, csak ilyen átlag 45 körül, full hd ben, meden, képsimítás, V-sync nélkül, nálam is.
De ne is azt nézd, Fraps-el, vagy bármi más programmal a játék közbeni frame per sec et nézd meg, ha van legalább 40 átlagban, és 30 alá nem, vagy nagyon ritkán esik, máris jó vagy. Onnan kb. tök lényegtelen, hogy 40fps, vagy 200. -
Gascan #951 1680*1050, game resolution 100%.. Vsync meg Anti-alias kikapcsolva, minden mas mediumon
lefutattam a performance tesztett, min 1.3 FPS, atlag 27.4 es max 49
low image quailtyn a Rzhev (4-6) mapot 55mp alatt tolti be, medium image qualityn pedig 1:30 alatt
megkerdezhetem hogy Zsoci neked mennyi ido alatt tolti be ezt a mapot? :)
-
bgabor #950 Engem igazából az háborít fel agyon, hogy a játék alig szebb mint az első rész, alacsonyabb grafikán pedig kifejezetten rondább. És mindezért brutális géigénnyel kell fizetni. Én ezt nevetségesnek és tehetségtelen programozási tudásnak tartom. Közben pedig sok játék megmutatta, hogy a jó grafika, folyamatos futás bizony megy alacsony gépigény mellett is. -
HunZsoci #949 Nem kell a játéknak ennyire erős konfig azért. Saját tapasztalat, hogy 4gb RAM, Core i3 2100 es proci mellett Full HD-ban medium beállítás mellett, tökéletesen fut egy 7790 es VGA val, normál HDD-ről. Ez azért ugye nem 8gb Ram, nem Core i5, nem 7850VGA, és nem is SSD. Azt gondolom ez egy mostani nem elavult, de teljesen átlag rendszer. Azon meg nekem normál idő alatt betölt, és in game 100Frame per Sec el megy, annál több meg konkrétan nem kell, pro játékhoz sem. -
#948 És ha már mérsékelt trollkodás:
MoW:AS1 - mesterlövész a toronyban VS tigris -
#947 SSD-ről Vista-n is gyorsan tölt.
Eddig tapasztaltak alapján a hardver követelményei a játéknak:
-Core i5 környéki processzor; azaz erős egymagos teljesítmény, de abból 4 mag(Pentium, i3, lassabb sokmagos AMD proci nem annyira jó)
-8 giga rendszermemória
-egy viszonylag gyors videókártya(HD7850/GTX660 és felette)
-2 giga videómemória minimum, 1 gigás videókártyákkal lassul
-SSD a gyorsabb töltéshez
antiqueA-t pedig innen is csókoltatom, majd küldök neki nyugtató Elefantos MoW:AS2 béta videókat. -
Fifo #946 És 64 bit bites OP is kell persze, hogy minden GB-ot láss. Nem akarom a 8-ast reklámozni, de hidegindításom pár másodperc! 8 GB dd3 1600 társaságában SSD-n nem szoktak megelőzni map betöltésénél. -
Fifo #945 SSD inkább, az látványosabb gyorsulást hozott nálam is, de a 4 GB rendszermemó is a határon van persze. -
Gascan #944 image quality a ludas sztem a betoltesi idoben, lowra veszem akkor altalaban egy 4-6os terkepet 1 perc alatt tolti be, mediumon 2-3 :)
de jatek kozban meg highon is megvan az 50 FPS... csak a betoltesi idovel van gond.. nekem ugy tunik hogy tobb memoria kene
-
HunZsoci #943 A medium-high beállítás a ludas, akkor biztosan. Mikor high ra volt beállítva nekem is, az 1gb os VGA memória miatt nagyon sokáig tart a betöltés, ott már olyan textúrákat használ a játék, meg ugye az új sok réteg ebben a motorban debütált, amiről lehetett is olvasni valamelyik gamer fórumon, ez miatt látszik a hóban a lábnyom, jégen a törés, majd ez dinamikusan meg tud fagyni, szét lehet lőni havat, ráesik másik eltakarja lábnyomot, keréknyomot etc. Szóval ez kicsinálja már az 1gb VGA memót, nem kell High on hagyni semmit, és azonnal gyorsabb lesz a betöltés is. Én élsimítás nélkül, med en tolom, hibátlan a látvány, és gyors a betöltés, gyors a játék is. -
Gascan #942 a jatek nem akad nekem sem, azzal nincs gond.. elejen az elso par masodpercben multiban laggol de aztan megy szepen, 1680*1050 medium-high beallitas mellett
csak a load time nagyon hosszu ... -
HunZsoci #941 Nekem Core i3 2100 CPU van, 4 GB ugyan olyan RAM mint neked, és full hd ban semmi bajom, 100 fps-t megy átlagban fraps al mérve a játék in game, medium beállítások mellett, csak a VGA az nálam egy 7790 es ATi.
Egyértelműen a VGA-d az ami miatt várni kell, az 5850 es GPU a szűk kereszt metszet, nem is az 1GB VGA memória, ott sem, mert nekem is 1 GB ost GDDR5 ös a 7790.
Szóval a VGA a ludas, és gondolom jó nagy részletességgel játszol. Vedd lejjebb a felbontást, mondjuk 1600x900 ra, ha eddig full hd val tolod, meg a részletességet is, med/low ra. Ez a játék teljesen szép még low beállítások mellett is, szerintem. Nekem simán menne FULL hd ban high on is, de egyszerűen egy RTS nél nem a látvány a lényeg szerintem, hanem az hogy tökéletesen fusson, ezért a nagyobb frame per sec értéket preferálva vissza vettem én is med re. Jobban szeretem így, a látványra meg nincs panasz, semmi. -
Gascan #940 egyebkent mit gondolsz, mennyi memoria kell a jateknak? vagy mi miatt van, hogy mindig ram kell varni betoltesnel .. de komolyan, meg 1x sem fordult elo, hogy mast lett volna az utolso a sorban
memoria kene a gepembe tobb vagy jobb proci, esetleg SSD