Company of Heroes 2

• Hecker007
    Én elhiszem, hogy van akinek tetszik, nekem és sokaknak viszont nem, sokat játszottam az első résszel (kb a megjelenése óta) és nagyon vártam ezt a részt, mikor megláttam a bétát már voltak kételyeim a játékkal amik be is igazolódtak engem sajnos ez már nem köt le. Nagyon sok stratégiai játékkal játszottam már és valahogy ez most nem tetszik, lehet hogy 1-2 kieg vagy egy halom patch után változni fog a helyzet, de most számomra olyan mint egy második világháborús egységekkel telepakolt StarCraft.

A technikai részhez annyit, hogy CF+SLI támogatást elvileg nem tudják megcsinálni mert az időjárásrendszerüket nem lehet hozzáigazítani, erről volt korábban szó itt is. Ez nálunk kevés embert érint viszonylag, de külföldön elég sok játékosnak van 2 vagy több kártyás rendszere, ma már nem egy elhanyagolható dolog ez sem.

Félreértés ne essék nem fikázni akarom a játékot, van ami tetszik benne nekem is, de sajnos több a negatívum. Lehet hogy kell neki 1 év és utána helyrekalapálják rendesen. Az idő előtt kiadásról csak annyit, hogy így is csúsztak, még a THQ ideje alatt korábbra lett bejelentve emlékeim szerint, de a THQ csődje miatt ez csúszott.