Company of Heroes 2

• HunZsoci
    AntiqueA, azért lehet Mg-t használni mert van doktrinális 120mm es tényleg jó képességű mortarja a Rus oldalnak, csak mozgatni kell az mg-t, nem szabad házban felejteni. Jó sebzése, és nagy lőtávja van a rus 120mm es mortarnak, viszont igen lassan lő, ezt ki lehet használni, valamint azt is, hogy doktrinát kell választani miatta, és drága is, 360mp, szemben a német vagy a RUS alap mortarral. NEM OP unit. Igen, le is rohanhatod infekkel, Gren is megteszi, de PG a legjobb erre, esetleg Scout car igen jó rá, le is sniperezheted, egyszerűbb szerintem kimozogni.

SU85 kicsit OP a lőtáv és a hátrálási sebessége miatt, könnyű vele "snipe-olni az enemy tankokat", de bőven a kezelhető kategória amúgy, ahogy videókban is mondtam, mutattam is, meg lehet azt ölni egy P4 el is, ha jól megflankolod. A helyes counter rá viszont vagy a PG schreckel, esetleg AT gun, ezek sebzik a SU85 öt szépen, viszont az nem nagyon bántja őket, ami még jó lehet, WM doktrina legvége szuper heavy Tank Destroyer, az Elephant.

Ha precíz a SU, írtad nagy baj van. Ez tény. De ha meg a WM precíz, akkor a SU oldalon van nagy baj. A helyzet az, amelyik oldal precízebb, egyértelműen az nyer... A tankokat meg már nem is hozok, mert minek, az totálisan rossz hozzáállás, SU 85 kap sebzést pl. AT gun tól, megindulsz Schreckel, és máris jó az, ha van P4, vagy akár csak Ostwind, mert a maga feladatát jól végzi mind.

Milyen néven játszol a COH2 ben? Felvennélek téged is friendsbe, és játszhatunk is 1v1 eket...