Company of Heroes 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még jó hogy 4GB-os GTX 680-al játszom, nem is okoz gondot a full felbontás

s1lkforrent
CoH2, ColdTech, meg az SLI

Düledezik a kebelem, hogy ilyen ûrtechnika hajtja elõre szeretett stratégiánkat.<#taps>
Most már csak a HD tartalmakat kell kibogarásznom a paca alól, amit ezek szimulált hóviharnak csúfolnak.<#idiota>

Protip: ne próbáljátok ki tunyingolt GTX660 után HD6850-en a játékot, mert sírás lesz belõle.<#falbav>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Jó már megvan 😄
robotnyk
hello 700 megás update O.o
Hali!
Láttam a németeknél olyan teherautót amit a supply pointokhoz lehert rakni.
Azt hogy lehet behívni vagy mit kell érte csinálni?
Hát, a SU 85 per pillanat annyira OP hogy rettenet. 60-as range, marha messzire ellát. Pár napja SU 85 spamet nyomtak a ruszkik, próbálom lerohanni Pantherral, oké mondom, pár lövést benyelek, ha mellé érek onnantól neki kampec. Hát egy túrót - elkezd tolatni, és hegynek felfele gyorsabban tolat mint a Panther. Röhej..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

koppim
A szövegek méretét nem lehet valahogy növelni? Nagyon aprók a betûk alig lehet elolvasni.

Jaja, nekem is egy elég. T34-et viszont nagyon nem szeretem. A SU85 nekem sokkal jobban bejön. A gond az, hogy így két tank gyártó épületet kell megépítenem, amit benzinpazarlásnak tartok.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

t70et en is csipem, nekem egy eleg amig megjon vagy a t34 vagy a heavy tank

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Én is így kezdek orosszal, azzal a kis különbséggel, hogy Guardsok elõtt ha tehetem hozok egy heavy mortart, ez mindig megéri az árát. Ezek után általában T70-et hozok, amire ha figyel az ember, irtózatosan jól szedi az ellent.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Shep
Közben már sikerült is megcsinálnom a pályát. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

csak meg kell tanulni... nincs ezzel semmi gond, hogy eleinte mindig megszivod.. igy van ez velem is 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Shep
Hát nem tudom de ez a játék nekem nem fekszik, tiszta Men of War Assault Squad fíling, ezer egység, mindenfele lõnek, özönlenek a tankok én meg nem tudom mivel leszedni õket. Valahogy az elõzõ részek sokkal jobbak voltak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

aha.. az megvan csak akkor nem hatasos ha epp en is tuz alatt vagyok 😊

probalgatom.. eddig az a build order jott be h engi foglal, 3 conscript, engivel egy epuletet felhuzok .. 2 maxim & guards riflebol is legalbb 2.. aztan ezzel elvagyok amig megjon az elso tank

AT gránát, fõépületben kell kifejleszteni.

oroszokkal a korai nemet jarmuvetek hogy ajanlatos kiszedni? halftrackot peldaul?

s1lkforrent
Általában ott érdemes terméktámogatásért folyamodni ahonnét szerezted. Ha megvetted, akkor Steam és egyéb fórumokról. Ha BithumenCore kiadásban van meg, akkor ott kell érdeklõdni, mi miért nem mûködik, mert a legál vásárlók nem szenvednek a rossz crack random hibáitól.<#rolleyes>

Dawn of War 2 esetében pl szopórolleren voltak a warezesek, elég sok bug volt az elsõ kiadásban, ill késõbb meg plusz tartalmat adtak a játékhoz, torrenten viszont igen késve, ha egyáltalán fent voltak a frissítések, tehát ne nagyon reménykedj.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

mások is játszanak tört fossal... neki megy a skirmish offline modban .
na .. befejeztem a kampanyt.. nem volt rossz.. bar nem mondom, hogy minden kuldetes ugyan ugy tetszett de osszessegeben sztem jol ossze van rakva

az egysegeket nagyjabol megismertem .. tetszik a jatek

A gond az, hogy egy tört fossal játszol. Miért csodálkozol?

V43 1105
<#wow3>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

hello. letöltöttem a játékot és az indításnál egy figyelmeztetõ ablak jelenik meg valamilyen kompatibilitási indításra figyelmeztet, de elindul a játék. sajnos azonban az elsõ kampány pályán 3 perc alatt kék halált dobott...Win7 X64 rendszerem van.
A másik gondom hogy a skirmish indításkor kiírja hogy nem tud csatlakozni a relic szerverhez és nem is ad be pályát. pedig azt írták hogy a skirmish megy offline módban is csak hiányzok belõle az xp fejlõdés.
A bogarakkal 😊

ha jol ertem te SC2vel is jatszol? .. mivel szoktal?

Ez azért van kérlek, mert nem vetted meg és kalózosdit játszol <#buck>

bon
Hiányzik egy fájl.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_6_30_py5s3eezd5.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_6_30_g97th8mlyb.jpg][/url]
ez mitöl van ezért nem tudom felteni patchet
s1lkforrent
Az tényleg durva, hogy zseb-ZiS2ként neki lehet rohanni akármilyen közepes német páncélosnak ezzel.<#vigyor> Valóságban csak vékony páncélzat ellen volt hatásos, a közepes páncélosok leggyengébb részei ellen tipikusan nem elölrõl, és csak közelrõl.

Azért durva, hogy egy ilyennel ki lehet pukkantanki egy P4-est. Kissé röhejes.

És hogy mûködik ez ingame? Csak akkor lõ vele, ha nem mozog az egység?

Jah. de nyugi, a PaK 40 ugyenezt tudja, csak jobban, ugyanannyiért 😊

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Szóval semmi extra csak jobb klikk a tankra? -.-

Azt mondja már meg vki, hogy egy sima Guards Rifle hogy a picsába szedi ki a panzer 4-emet?? Mi az istenit lõ rám, amitõl kifingik?? Azt hittem vmi újítás, indítottam egy meccset orosszal, hoztam egy Guardsot, de semmi ilyen nincs nála. Fejlesztek egy LMG-t, aminek van egy button vehicle tulajdonsága (LMG-nek??!), de semmi egyéb. Az én P4-emet bezzeg hatalmas durrogással leszedik. Ez vmi cheat vagy mi az isten? Megnéztem meccs után a battlefieldet, de nem volt semmi conscript vagy Zis a közelben, ami szedhette volna a tankot. Kurvára nem értem mi ez.

A ZIS-3 nem tankelhárító ágyú, hanem a szovjet hadosztály tüzérségi eszköze , de széles körben használták pct. ágyúként is. Egyébként tudtommal ballisztikai, páncéltörõ képességei gyakorlatilag megegyeznek a T-34 F-34-esével és ugyanazt a pct. lõszert is lõtták (BR 354).
a korai német tankok ellen nem volt rossz, de gyakorlatilag már a Pz IV/Stug III is komoly problémát okozott neki szembõl, a Tigris/Párduc pedig már az esélytelen kategória volt.

http://www.battlefield.ru/f34/stranitsa-2.html
http://www.battlefield.ru/index.php?option=com_content&task=view&id=149&Itemid=65&lang=ru

Magyarán tankok ellen a T-34, SU 76 és ZIS 3 elvileg ugyanazt kellene, hogy tudja - persze a gameplay miatt gondolom átvariálták... ami elég idegesítõ.

azert eleg furin mozognak az egysegek ebben a Men of Warban

Valóban nem ismerem és nem is tagadom, hogy összetettebb lehet, vagy nem tudom. De ettõl függetlenül, semmiképp sem mondhatjuk a coh-ra, hogy nem szükséges ismernünk az egységeket és nem kell gondolkodni.

Szerintem nem ismered a Men of Wart, ahoz képest itt rutin kell leginkább.

Ja, hogy ebbe nem is kell ismernem az egységeket, sõt gondolkodnom se kell. Jó tudni... akkor nem is erõlködöm rajta.

Valóban Man of War fényévekkel jobb mint a Coh, valósághû fizikai sebzés és sérülés területén látványos a külömbség, a többit nem is említem. Ettõl függetlenül én nem hasonlítom össze mert az inkább stratégia és nem árt ismerni az egységeket, gondolkodni, ez meg egy rts köntösbe bujtatott lövölde, de ettõl függetlenül jól elszórakoztat

Hecker007
A SU76-ban zis3-as tankelhárító ágyú van, míg a T34-ben F-34 késõbb meg D-5T, a zis3 jobb volt a tankok ellen, ez egész jól meg is van csinálva a játékban.

Nekem õszintén eddig néhány apró problémán van csak vele. Az optimalizáció még gyengének tûnik, de mintha a béta óta sokat javult volna. A balance-n még dolgozni kellene egy kicsit, de az is gyorsan javul. Kicsit csalódás a páncélosok új modellje, gondolom balance szempontból olyan fegyverek is sebzik (ZIS) a nehézharckocsikat, amik a valóságban kb. alig tudtak velük valamit kezdeni - avagy miért sokkal jobba picsányi SU 76 tankok ellen a T-34/76, amikor kb. tökugyanaz az ágyú van mindkettõn, miért ilyen rohadt gyenge a panzerfaust stb.

És fõleg kevés a multis pálya. Egyébként rohadt jó, állandóan toljuk. 😊

MoW-al még sose játszottam. Nemrég akadtam bele, kíváncsi vagyok rá.

Engem még sose zavart, hogy ha több squadot irányítok egy helyre, nem mutatja a pontos helyüket. Odaküldöm õket, aztán beállítom egyesével. Máshogy nem is tudom hogy oldhatták volna meg. Teszem azt 3 squadot küldesz egy területre, rengeteg lehetõség van a beállításukra. 1. squad jó helyen áll, a 2. már nem. Hogy oldod meg hogy jó helyen álljon, úgy hogy az elsõ ne mozogjon el? Nagyon bonyolult. Így sokkal egyszerûbb. Odaküldöd, aztán beigazítod. Egyébként az AI olyan, hogy ha van a közelben fedezék, akkor csatában maguktól bemozognak mögé, legalábbis ha csak pár lépésre van tõlük.

Sose láttam még sík terepet erõs fedezéknek. Fedezék csak az, amit annak is látsz. Hiába álítasz be egy squadot a fal mögé, ha nem a fal túloldaláról lövik. A zöldet jelzi a fejük felett, de nem fog hatni rájuk. Ezt töltõképernyõn lévõ tip-ekben is írják. Tehát a támadási irány igen is számít.

Gép által irányított ellenség? WTF? Ezzel nem tudok mit kezdeni. Ez egy rts, emberek ellen illik játszani.

Company.of.Heroes.2.Update.v3.0.0.9704.Incl.DLC

Updates for June 25th, 2013
Gameplay
• Fixed Commanders not being available in ToW missions
Presentation
• Order 227 cinematic audio fix
- Removed 2 Neutral Combat Engineers near the West Fuel Point
Balance
• Balance changes from last week that didn’t make it into Day Zero:
Reload Times:
- German howitzer barrage reduced from 90 to 85 seconds.
- Panzerwerfer barrage reduced from 60 to 48 seconds.
- Soviet howitzer barrage increased from 90 to 120 seconds.
- SU-76 Barrage increased from 60 to 80 seconds.
- Sector artillery increased from 60 to 136.
Flame Halftrack 251:
- Burst duration reduced from 4 to 3 seconds
- Reload duration increased from 0.5 to 3 seconds
SU-76 Barrage weapon:
- Damage decreased from 120 to 80
Updates for June 26th, 2013
General
- Improved campaign stability
- Fixed bug causing game to exit after playing any mission
- Addressed issue where people would download more than expected after disk install
elite
Nem remélem. Majd fizetõs DLC-kben csinálnak map packokat.
Esetleg évek múlva...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

max csak celkeresztnek lennek jo 😊

csak estenken van idom vele jatszani amikor mar minden el van intezve, ilyen este 10 utan

a nemet egysegeket ugy ahogy ismerem CoH1bol de az oroszokkal meg csak most baratkozom, ugyh elobb vegigviszem a kampanyt mielott elkezdek multizni

robotnyk
úgy emlékszem a world builder az elsõ részhez is késõbb jött (1.6 környékén talán?), szóval én még nem zárnám ki, hogy lesz ehhez is.
elite
Én nagy rajongója voltam a CoH 1-nek is, és ez is tetszett a beta alapján.
Ami nem tetszik, hogy nem lehet pályát csinálni hozzá, mint az egyhez lehetett és moddolni sem nagyon lehet a DLC-k miatt, ez nagyon sokat levon az értékébõl számomra.
A pénzéhes hozzáállás...az nekem nagy negatívum. Az elsõ részt életben tartotta hogy bárki csinálhatott mapot, és így megunhatatlan volt...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

alma2
Gondolom jatszottal az altalam emlitett jatekkal.

Bar en csak koca jatekos vagyok de,
ha itt ket squadot iranyitok egyszerre, mar nem rajzolja ki, hova fognak allni a tagjai, vagyis gyakorlatilag lefekszenek a betonfal tul oldalara, vagy az ut kozepere. Nezd meg a masik jatekben, hogy van megoldva. Persze lehet, mondani, hogy egyenkent kattingassak. De kb egy 8 fos csapatnal meg mukodhetne.
Ha pl megyek eszakrol del fele, majd van egy rovid kis kerites az utamban. Rakattintok arra, hogy masszanak at rajta. ok fogjak megkerulik a keritest, majd delrol eszakra atmasznak rajta. Gondoltam megoforditom a kamera nezopontjat. De akkor sem csinaljak meg. Megneztem tobb helyen, van ahol mukodik rendesen.

Vannak ezek a jelek mi szamit ilyen-olyan eros fedezeknek. Ez valahogy total nincs osszehangban a palyaval, akar egy sik terep is lehet eros fedezek. A tamadasi irany sem szamit ahogy nezem. Vagyis, ha beallok egy epulet melle, nem szamit, hogy a szabad oldalrol tamadnak ott sem kapok mas jelet, mint eros fedezek. Persze lehet, hogy maskepp szamolja a jatek ebben az esetben az ertekeket azt nem tudom.

A gyalogos harcnal van leginkabb az az erzesem mintha jatekkatonak lovoldoznenek ossze-vissza, majd neha kidol valaki. Itt meg a grafika, a ki milyen tereptargy mogott all es a lovesek nincsenek egyaltalan osszhangban.

A granat, dobalast, nem az altalam iranyitott katonakra ertettem. az oke, hogy ne dobaljon magatol. Az ellensegre, vagy a szovetseges de a gep altal iranyitott egysegekre gondoltam. Bar ki tudja akar ez is lehet palyafuggo.

Az ossze-vissza rohangalast sem a sajat katonaimra ertettem, azt elhet attack-move-val mozgatni. De pl az elso palyan is berohanok az ellenseg mondjuk 50 katonaja koze, le se tojnak. lonek mindenfele, csak ram nem.

Ilyesmik zavarnak elso korben. A regit szerettem, de itt mast, tobbet vartam ennyi ev utan, ennyi a bajom.

szerintem

Nem értek egyet a kritkikáddal.

Ellenben Men of War sorozat körökkel jobb bármilyen RTS II. VH-s játéknál, ami a piacon van. Hihetetlen játék az. Fõleg az elsõ rész hihetetlenül jó és baromi nehéz.

Új COH-ot játszani MOW után elég nagy hiba. Teljesen más a két játék játékmenete. Amin fennakadtam COH 2-nél, hogy milyen sokáig lövik egymást a tankok. Men of War-ban ez egy picit másképp van. Ott aki leadja az elsõ lövést nagy eséllyel ki is lövi a másikat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.