Company of Heroes 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Düledezik a kebelem, hogy ilyen ûrtechnika hajtja elõre szeretett stratégiánkat.<#taps>#taps>
Most már csak a HD tartalmakat kell kibogarásznom a paca alól, amit ezek szimulált hóviharnak csúfolnak.<#idiota>#idiota>
Protip: ne próbáljátok ki tunyingolt GTX660 után HD6850-en a játékot, mert sírás lesz belõle.<#falbav>#falbav>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Láttam a németeknél olyan teherautót amit a supply pointokhoz lehert rakni.
Azt hogy lehet behívni vagy mit kell érte csinálni?
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
probalgatom.. eddig az a build order jott be h engi foglal, 3 conscript, engivel egy epuletet felhuzok .. 2 maxim & guards riflebol is legalbb 2.. aztan ezzel elvagyok amig megjon az elso tank
Dawn of War 2 esetében pl szopórolleren voltak a warezesek, elég sok bug volt az elsõ kiadásban, ill késõbb meg plusz tartalmat adtak a játékhoz, torrenten viszont igen késve, ha egyáltalán fent voltak a frissítések, tehát ne nagyon reménykedj.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
az egysegeket nagyjabol megismertem .. tetszik a jatek
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A másik gondom hogy a skirmish indításkor kiírja hogy nem tud csatlakozni a relic szerverhez és nem is ad be pályát. pedig azt írták hogy a skirmish megy offline módban is csak hiányzok belõle az xp fejlõdés.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ez mitöl van ezért nem tudom felteni patchet
És hogy mûködik ez ingame? Csak akkor lõ vele, ha nem mozog az egység?
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

a korai német tankok ellen nem volt rossz, de gyakorlatilag már a Pz IV/Stug III is komoly problémát okozott neki szembõl, a Tigris/Párduc pedig már az esélytelen kategória volt.
http://www.battlefield.ru/f34/stranitsa-2.html
http://www.battlefield.ru/index.php?option=com_content&task=view&id=149&Itemid=65&lang=ru
Magyarán tankok ellen a T-34, SU 76 és ZIS 3 elvileg ugyanazt kellene, hogy tudja - persze a gameplay miatt gondolom átvariálták... ami elég idegesítõ.
És fõleg kevés a multis pálya. Egyébként rohadt jó, állandóan toljuk. 😊
Engem még sose zavart, hogy ha több squadot irányítok egy helyre, nem mutatja a pontos helyüket. Odaküldöm õket, aztán beállítom egyesével. Máshogy nem is tudom hogy oldhatták volna meg. Teszem azt 3 squadot küldesz egy területre, rengeteg lehetõség van a beállításukra. 1. squad jó helyen áll, a 2. már nem. Hogy oldod meg hogy jó helyen álljon, úgy hogy az elsõ ne mozogjon el? Nagyon bonyolult. Így sokkal egyszerûbb. Odaküldöd, aztán beigazítod. Egyébként az AI olyan, hogy ha van a közelben fedezék, akkor csatában maguktól bemozognak mögé, legalábbis ha csak pár lépésre van tõlük.
Sose láttam még sík terepet erõs fedezéknek. Fedezék csak az, amit annak is látsz. Hiába álítasz be egy squadot a fal mögé, ha nem a fal túloldaláról lövik. A zöldet jelzi a fejük felett, de nem fog hatni rájuk. Ezt töltõképernyõn lévõ tip-ekben is írják. Tehát a támadási irány igen is számít.
Gép által irányított ellenség? WTF? Ezzel nem tudok mit kezdeni. Ez egy rts, emberek ellen illik játszani.
Updates for June 25th, 2013
Gameplay
• Fixed Commanders not being available in ToW missions
Presentation
• Order 227 cinematic audio fix
•
Balance
• Balance changes from last week that didn’t make it into Day Zero:
Reload Times:
- German howitzer barrage reduced from 90 to 85 seconds.
- Panzerwerfer barrage reduced from 60 to 48 seconds.
- Soviet howitzer barrage increased from 90 to 120 seconds.
- SU-76 Barrage increased from 60 to 80 seconds.
- Sector artillery increased from 60 to 136.
Flame Halftrack 251:
- Burst duration reduced from 4 to 3 seconds
- Reload duration increased from 0.5 to 3 seconds
SU-76 Barrage weapon:
- Damage decreased from 120 to 80
Updates for June 26th, 2013
General
- Improved campaign stability
- Fixed bug causing game to exit after playing any mission
- Addressed issue where people would download more than expected after disk install
Esetleg évek múlva...
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
csak estenken van idom vele jatszani amikor mar minden el van intezve, ilyen este 10 utan
a nemet egysegeket ugy ahogy ismerem CoH1bol de az oroszokkal meg csak most baratkozom, ugyh elobb vegigviszem a kampanyt mielott elkezdek multizni
Ami nem tetszik, hogy nem lehet pályát csinálni hozzá, mint az egyhez lehetett és moddolni sem nagyon lehet a DLC-k miatt, ez nagyon sokat levon az értékébõl számomra.
A pénzéhes hozzáállás...az nekem nagy negatívum. Az elsõ részt életben tartotta hogy bárki csinálhatott mapot, és így megunhatatlan volt...
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Bar en csak koca jatekos vagyok de,
ha itt ket squadot iranyitok egyszerre, mar nem rajzolja ki, hova fognak allni a tagjai, vagyis gyakorlatilag lefekszenek a betonfal tul oldalara, vagy az ut kozepere. Nezd meg a masik jatekben, hogy van megoldva. Persze lehet, mondani, hogy egyenkent kattingassak. De kb egy 8 fos csapatnal meg mukodhetne.
Ha pl megyek eszakrol del fele, majd van egy rovid kis kerites az utamban. Rakattintok arra, hogy masszanak at rajta. ok fogjak megkerulik a keritest, majd delrol eszakra atmasznak rajta. Gondoltam megoforditom a kamera nezopontjat. De akkor sem csinaljak meg. Megneztem tobb helyen, van ahol mukodik rendesen.
Vannak ezek a jelek mi szamit ilyen-olyan eros fedezeknek. Ez valahogy total nincs osszehangban a palyaval, akar egy sik terep is lehet eros fedezek. A tamadasi irany sem szamit ahogy nezem. Vagyis, ha beallok egy epulet melle, nem szamit, hogy a szabad oldalrol tamadnak ott sem kapok mas jelet, mint eros fedezek. Persze lehet, hogy maskepp szamolja a jatek ebben az esetben az ertekeket azt nem tudom.
A gyalogos harcnal van leginkabb az az erzesem mintha jatekkatonak lovoldoznenek ossze-vissza, majd neha kidol valaki. Itt meg a grafika, a ki milyen tereptargy mogott all es a lovesek nincsenek egyaltalan osszhangban.
A granat, dobalast, nem az altalam iranyitott katonakra ertettem. az oke, hogy ne dobaljon magatol. Az ellensegre, vagy a szovetseges de a gep altal iranyitott egysegekre gondoltam. Bar ki tudja akar ez is lehet palyafuggo.
Az ossze-vissza rohangalast sem a sajat katonaimra ertettem, azt elhet attack-move-val mozgatni. De pl az elso palyan is berohanok az ellenseg mondjuk 50 katonaja koze, le se tojnak. lonek mindenfele, csak ram nem.
Ilyesmik zavarnak elso korben. A regit szerettem, de itt mast, tobbet vartam ennyi ev utan, ennyi a bajom.
szerintem
Ellenben Men of War sorozat körökkel jobb bármilyen RTS II. VH-s játéknál, ami a piacon van. Hihetetlen játék az. Fõleg az elsõ rész hihetetlenül jó és baromi nehéz.
Új COH-ot játszani MOW után elég nagy hiba. Teljesen más a két játék játékmenete. Amin fennakadtam COH 2-nél, hogy milyen sokáig lövik egymást a tankok. Men of War-ban ez egy picit másképp van. Ott aki leadja az elsõ lövést nagy eséllyel ki is lövi a másikat.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.