Company of Heroes 2

• HunZsoci
    Tényleg a cél az, hogy több jó magyar játékos legyen, aki érti, és elfogadható szinten, értve a lényeget tud játszani. Ez persze önző érdek részemről, azért csinálom, hogy tudjak velük - ellenük jókat játszani, tehát azért van vele szándékom, nem vagyok én sem önzetlen "teréz anya" :P

Nagyon jó ez a játék, csak az a véleményem, kezdő játékosoknak, segítség nélkül, nehezen emészthető, mert igen bonyolult, sokrétű és mély harcrendszere van. Viszonylag régi Coh1 játékos vagyok, nem én vagyok a legjobb az országban, de mondjuk álszerénység nélkül, azért akik ismernek tudják, a jobbak közt vagyok, de ami igazán a lényeg, hogy nagyon érdekelt már az első rész is, eléggé beleástam magam abba a játékba is, tehát azért van bőven amit el tudok mondani, főleg kezdőknek.

Igazából azt nem tudom, mert új vagyok én is ebben az egész oktatósdi sorozatban, hogy mennyire mehetek bele a játék mélységébe, ez mennyire rémíti el a leendő célközönséget, ha mondjuk számszerű adatokat kapnak arcba, átlagos sebzés per másodpercre bontva unitokra haha:D Egyelőre azt gondolom, elég ha csak nagyságrendileg mondom el, X unit kb. 2x erősebb közelről mint Y:D

Köszönöm egyébként, minden pozitív visszajelzés jól esik.