Company of Heroes 2

• Kurfürst
    Ez csak azt jelenti hogy rossz helyen voltak az egységei, nem volt megfelelő countere ott helyben, ez esetben persze működik.

De igazából kezd el számolgatni mibe kerül 1-2 conscript meg scout car, engineer + flamethrower upgrade vs egy 221+2cm upgade + egy MG 42. Az egyik oldalon ugye van 320 MP + 60 MUNI, a másik oldalon kb. 700 MP és 60 MUNI... az hogy a németnél is legyen legalább egy MG 42 és 1-2 granadier, alap, legalábbis nálam. Az MG 42, granadier már önmagában probléma a Scout carnak. Ha épp nincs, és látod hogy gáz van, el kell rohanni és vagy erőkkel visszajönni v máshol próbálkozni.

Nem azt mondom hogy a clowncar nem lehet jó taktika megfelelő helyen, időben és mikrózással, de könnyen és olcsón counterelhető. A counternak pont az a lényege hogy te olcsón szétlövöd az ő drága egységét (mivel a clown carnál kell bele valami gyalog is, ezért viszonylag drága), és így hosszútávon döntő előnybe kerülhetsz.

Ami rohadt durva a soviet oldalon az a SU 85 spam. Na az ellen még nemigen találtam countert... elvileg ott a PAK 40, de azt 2-3 SU 85 villámgyorsan szétlövi. A Panther nem nagyon tud vele mit kezdeni, mert a rohadék messzebre lő és kurva gyorsan elkezd tolatni. PAK 43-at meg még szerintem életemben nem tudtam építeni, nincs is nagyon hova a pályákon.

A jó öreg FLAK kellene ide, csak az meg ugye nincs. :/