1619
Company of Heroes 2

• Fifo
    Kissé művi ez a sok számolgatás, a "valódi játékban" hála isten nem ez szokott mindig dönteni, van rengeteg olyan módosító még beépítve, ami miatt nem ennyire fekete-fehér a játék és játszunk vele pár évet megint...
    Csak azt akarom mondani, hogy nincs feltétlen, minden körülmények közt időben érvényesíthető counter. Ha lenne, nagy baj lenne.
  • Gascan #778
    meg kell kerulni a su85ot, lehetoleg 2 tankkal egyiket innen masikat onnan.. mast nagyon eddig meg en sem tudok :)

en picit maskepp szamolgatok... inkabb a netto jelenerteket -kozgazos vagyok :)- nezem mindennek ..egyszoval az is szamit hogy milyen egyseget mikor mi ellen tudok behozni, es eddig ugy gondolom itt volt elonyom.. raadasul conscript igy is ugy is kell, meg 1 esetleg 2 engineer
  • Kurfürst
    Ez csak azt jelenti hogy rossz helyen voltak az egységei, nem volt megfelelő countere ott helyben, ez esetben persze működik.

De igazából kezd el számolgatni mibe kerül 1-2 conscript meg scout car, engineer + flamethrower upgrade vs egy 221+2cm upgade + egy MG 42. Az egyik oldalon ugye van 320 MP + 60 MUNI, a másik oldalon kb. 700 MP és 60 MUNI... az hogy a németnél is legyen legalább egy MG 42 és 1-2 granadier, alap, legalábbis nálam. Az MG 42, granadier már önmagában probléma a Scout carnak. Ha épp nincs, és látod hogy gáz van, el kell rohanni és vagy erőkkel visszajönni v máshol próbálkozni.

Nem azt mondom hogy a clowncar nem lehet jó taktika megfelelő helyen, időben és mikrózással, de könnyen és olcsón counterelhető. A counternak pont az a lényege hogy te olcsón szétlövöd az ő drága egységét (mivel a clown carnál kell bele valami gyalog is, ezért viszonylag drága), és így hosszútávon döntő előnybe kerülhetsz.

Ami rohadt durva a soviet oldalon az a SU 85 spam. Na az ellen még nemigen találtam countert... elvileg ott a PAK 40, de azt 2-3 SU 85 villámgyorsan szétlövi. A Panther nem nagyon tud vele mit kezdeni, mert a rohadék messzebre lő és kurva gyorsan elkezd tolatni. PAK 43-at meg még szerintem életemben nem tudtam építeni, nincs is nagyon hova a pályákon.

A jó öreg FLAK kellene ide, csak az meg ugye nincs. :/
  • Gascan #776
    automatch ... aki jon :)

ha a P4ig eljutunk akkor mar regen rossz :)
  • antiqueA
    Kik ellen játszol te, hogy nem kapsz be panzerfaustot? Ki az aki inf-el leáll csatázni M3-flame ellen? Retreat és vissza jössz Scoutcarral. Scoutcart meg ha jól micrózod nem fogják kiszedni a conscriptek, főleg nem, ha belehúzod őket az MG42-be. Innentől kezdve meg kurva nagy benzin hátrányban vagy és kezdhetsz gondolkodni azon, hogy fogod kiszedni az imádott P4-est.
  • Gascan #774
    helyzettol fugg... mar tobbszor is probaltam az m3-ast flamethrowerrel es 60%-70%ban eddig bevallt ami alatt azt ertem hogy szinte ennek koszonhetem hogy nyertem

nagyon konnyen kiszedem vele az infantryt, ami nem eppen hatrany ha vissza akarom szoritani a nemet teruletfoglalast ... raaduasul ha csinalsz scountcart arra meg ott a conscript squad

szoval teruleteket elfgolalom, ha ki is nyirod az elso m3ast egy scount carral azt elintezem 1-2 conscripttel es mar jon is a masik.. aztan meg mar nincs is tobb fueled scout carra

nagyjabol eddig azt vettem eszre h ez igy mukodik :)
  • Kurfürst
    Épp pár napja próbáltam, kijön a 221 Scout car 80 MP-ért meg némi benzinért, 60 ért(?) raksz rá egy gépágyút. Hát, nem nagyon fog onnan elmenni a bohóckocsi ahol a 20 milis kocsi megjelenik, mert nagyjából az első 20 milis gépágyú sorozattól megpusztul. Meg a benne lévők fele is, mert ugye anélkül meg semmi értelme nincs a M3-asnak. Nem túl jó üzlet ez az oroszoknak.

Ráadásul lehet azt is csinálni némettel, hogy eleve építesz egy 221-est, ha van bohóckocsi ha nincs, minimális költséggel, és ha tényleg kell a counter rárakod a gépágyút és fél percen belül már vége is van.
  • Gascan #772
    es* hogy felrevonom ...
  • Gascan #771
    helyzettol fugg.. mar probaltam parszor, volt hogy bevallt es volt hogy nem

amint latni a videoban a sracnak is mukodott ... az az elonye h engineerek vannak benne hogy felrevonom es megjavitom barhol a terkepen
  • antiqueA
    Szerintem se éri meg. Érdemesebb megspórolni azt a benzint egy gyors T70-re.
  • Kurfürst
    Most nem tudom miről beszélsz, énnálam teljesen játszató, és nem hinném hogy a 20 ezres 965 proci meg a 25-30 ezres ATI 7770 top kategória lenne, közepes beállításokkal így is megy és szerintem jól néz ki.

Az optimalizáció tényleg nem teljesen kerek de ahogy elnézem főleg az új terep engine vesz ki sokat.

A bétához képest egyébként szerintem sokkal jobban fut a final.
  • bgabor
    Nem, csak borzasztóan gyengén van megírva a program, főleg az első részhez viszonyítva. Sokáig tölt, nagyon gépigényes, és mindeközben borzasztóan ronda.
    Amekkora rajongója vagyok az első résznek, én azonnal, már a megjelenéskor meg akartam venni. De aztán kipróbáltam a majdnem kész bétát.

És arra jutottam hogy ezt majd egy év múlva, számos peccs és az első kiegészítő után lesz majd érdemes megvenni, mert jelenleg szinte játszhatatlan, kivéve talán a top géppel rendelkező szűk rétegnek nem.

• Kurfürst
    Már nem nagyon éri meg, ha egy csöpp esze van a németnek hoz egy gépágyús Sdkfz 221-et (kb. ugyanannyiba kerül) és a Scout carnak meg a benne lévőknek annyi.
  • Gascan #766
    oroszokkal ez nem eppen egy rossz taktika, scout carba engineereket flamethrowerrel

http://www.twitch.tv/thefrontlinenetwork/c/2522101
  • Gascan #765
    steamen ra kell menni a communityra es ott van egy guide arrol hogy kell novelni az FPSt.. szem elott van, nem lehet elteveszteni :)
  • Hunor1
    azt hol lehet?
  • Gascan #763
    amugy korabban irtam, hogy van ra mod hogy lehet novelni az FPSt ... ki kell kapcsolni manualisan hogy felvegye a meccseket... igy valakinek 20 FPSt is hoz
  • antiqueA
    Írta, hogy mi van neki. Több mint elégnek kell lennie. El van kúrva a program. Nem kicsit, nagyon.
  • Gascan #761
    nincs :) .... de van par misszio amiben lehet nemetekkel is jatszani par palyat.. theater of warnak hivjak
  • Hunor1
    ha végignyomom a szovjet kampányt akkor utána van német kampány is??
  • Gascan #759
    egyik haveromnak erdekes mod 6.2-7gb eszik :) .. bar o mas beallitasok mellett jatszik
  • V43 1105
    Akkor proci .. vagy vga.
  • ttt1
    Megnéztem 1,2 gb-ot eszik...
  • DarkSector
    pre-order mit tartalmaz?
    extrák szempontjából?
  • V43 1105
    8 GB ajánlottabb..
  • ttt1
    4 gb van..az csak elég neki...
  • Gascan #753
    en inkabb a memoriara tippelek.. memoria kell neki sok, meg egy ssd sem artana

probald ki, nekem is 5850em van, medium-high beallitasok mellet egesz jol megy es a grafikan se nagyon lehet eszrevenni

itt van egy osszehasonlito vidi

• ttt1
    De annyira grafika igényes a cucc ?1680ba tolnám minden maxon...egy 3,4es 4 magos q9550 és 5850-es vgan..
  • Gascan #751
    vedd lejebb a grafikai beallitasokat, nekem ez segitett eleg jol .. de meg igy sincs kozel a tokeleteshez :)
  • ttt1
    Nekem egy WD raptorom van de megőszülök mire betölti.. igaz a win is ezen van de azért ez nonszensz hogy 10 percet kell rá várni...
  • antiqueA
    Én őt szoktam nézni.
  • antiqueA
    Nekem nincs gondom velük. Nem szabad hagyni, hogy odáig elmenjen a német. Nagyon erősek a tankjai, neked mindig egy lépéssel előtte kell lenned. Már akkor hozd a ZiS-t, mikor még nincs tankja. Jó lesz az Scout car és HT ellen is és meglepetés sem fog érni, ha kijön az első P4. De eddigre már legyen AT gránát is kifejlesztve és legalább 1 tank neked is. De egészségesebb, ha 2 T34 vagy 1 SU85 recon izét bekapcsolva. Legyen egy Guards squadod is (ami egyébként inf ellen sem rossz), ami rányomja a tankra a button vehicle képességet (nem lát a tank és nem mozog), ekkor megszórod gránáttal és ráengeded a SU-t. A lényeg, hogy minden megjelenő tankot lehetőleg szedj ki és ne hagyd hogy felhalmozza őket.
  • Gascan #747
    valaki tudott mar nyerni oroszokkal ha nem epp egy gyengebb ellenfel ellen jatszott?

meg midgamig egesz jo vagyok, de aztan bejonnek az ellenseges tankok olyan szamban amire mar nem tudok valaszolni, es ezt van hogy ugy csinaljak hogy mindket fuel point nalam van :)

vannak valahol olyan gameplayek ahol nalam okosabbak nyertek oroszokkal? ismertek ilyet?
  • Gascan #746
    bátraké a szerencse :)
  • DarkSector
    25.5 euro az elég olcsó?
  • wesleyakos
    hy valaki nem tudja debrecenbe hol lehet megvenni olcsón ?rendelni nem merem nehogy kamu legyen stb.
  • DarkSector
    4500 felett a többi itemekben is jó (wallet)
  • DarkSector
    Valakit érdekelne feleannyiért CoH2 mint steam-en?
  • conshilla
    Ismerek olyat, aki csak úgy szeret játszani, hogy a pálya alján van ő, és fent pedig az ellenfél, ezért mindig azzal kezdi a játékot, hogy beforgatja a kamerát, ha kell.

Akkor lehet pl. szükség kameraforgatásra, ha ellenőrizni akarod, hogy egy házon van-e arra ablak, amerre szükség volna, de alapállásban nem látszik. (pl mg42-t házba raksz, hogy védjen egy utat, stb.), vagy ha építeni akarsz valamit (pl. bunkert) egy tereptárgy mögé, de alapkameraállásban nem tudod az egérrel odavinni.
    Egyelőre Alt + egérrel állíthatod a kameraállást, illetve görgővel közelítesz, távolítasz. Később talán át lehet variálni a hotkey-eket, ha lehet hinni az ígéreteknek.
  • antiqueA
    Jól néz ki a forgatás, de 90%ban tök felesleges, ellenben ha a nyilakkal mozgatod a kamerát, akkor hogy használod a hotkeyeket? Ráadásul a görgős "drag scroll" biztosítja a leggyorsabb és legpontosabb nézelődést. Szóval, jó ez így. A gond az, hogy nincs invert mouse még mindig, holott már az 1 óta megy a sírás érte. Vicc, ahogy a normál bindelés hiánya is.