• Balumann
    "Gratulálok! Állítasz valamit a nevemben, majd azt mondod, hogy ne túlozzunk. Mikor írtam én azt, hogy mikorméter pontossággal határozza meg a DNS a szőrszálak hosszát?"

A túlzással arra próbáltam utalni, hogy eleve hibás ez a megfogalmazás is, hogy meghatározza a méretét. Természetesen meghatározza közvetetten, de nem a mérete van belekódolva, hanem az, hogy körülbelül miből és milyen mennyiségből épüljön fel, ennek meg van a mechanizmusa.

"Ha követed, a tudomány fejlődését, akkor láthatod, hogy mennyi keveset tud még az emberiség. Ha ismernénk a DNS programozást, majdhogynem gyerekjáték lenne összerakni bármilyen fantáziaszülte lényt, ami belefér a fizikai korlátokba."

Én egy szóval se mondtam, hogy a tudomány mindent tudna már többek között a DNS-ről. Még nagyon az elején tartunk a DNS "programozásnak", de növényeknél már valamilyen szinten alkalmazzuk (génmódosított növények), persze egyelőre inkább CTRL X CTRL V módszer. Majd egyszer eljön az az idő is.

"Akkor ez a kérdésed már fel sem fog merülni, hiszen az ember is képes lesz új fajokat teremteni. amiből következik, hogy a tudás birtokában mások is megtehették ezt."

Tehát ha mi elő tudunk állítani pl. elektromos kisüléseket, akkor fel se merülhetne már az a kérdés, hogy természetes úton is lehetnek villámok, hiszen azt is előállíthatja valaki. Akármennyire és képtelen vagy felfogni, a teremtéssel pontosan ez a probléma, mint ezzel, de. ... áh mind1.