• Katalizátor
    Te figyu má'! Nemá! Én tökre nem akarok ilyen dolgokba belemenni, mint hogy Sosem láttunk új fajt létrejönni". Miért, úgy gondolod, hogy majd egyszer egy új kreatúra csak úgy kiugrik egy bokorból? Az emberi faj durván gyerekcipőben jár még, és ha hozzátesszük milyen régóta tudunk PONTOSAN információt tárolni, jó ha pár száz év kijön (Darwin előtt!). Voltak azelőtt is nagyobb tudásunk, amiket elvesztettünk. Sajnos a történelem képes ilyesmire. Az már tervezés! Szóval inkább ki se induljunk a történelemből, vagy hogy mit "ismerhetünk", mert minden kornak aktuális tudásszintje van, aminek a múlt információi az alapok, és a jelen gondolatokkal fejlesztjük! A jelenben pedig az evolúciós tézis igencsak szupersztár!

Akkor most vegyük az unalmasságot! Mint mondottam, mindennek az alapja a fizika (jelenlegi tudásunk szerint). Szerinted a fizika unalmas? Egyszerű? EMBER!!!! Zenék táncát írja le olyan fokon, hogy kicsit sem csodálkozok a "bolondos fizikus" skatulyán, hisz aki egyszer ezt megérti, az örökre megváltozik! És ez nem matematika! Inkább művészet.

A fizika csodálatos szimfóniája egyszerűen és nagyszerűen létrehozza az anyagok egymásra gyakorolt hatását, aminek következtében komplexebb "dolgokká" akarnak válni! Ez lehet egy galaxis, csillag, tengerek és óceánok, vulkáni aktivizmus, kontinensek és mindezek felett fényévnyire: Élet. No és persze az "ÉLET" szimfóniáján belül továbbfolytatódik a történetünk...

Ha ez számodra "unalmas", akkor nem is tudom mit akarhatsz MÉG az élettől.

Ja és bocsi ha egy kicsit túl carl sagan-os voltam...