Ha lefotózom a diplomámat, és belinkelem ide, az nem elég bizonyíték? Akkor mire való?
Bruce Alberts, Dennis Bray, Julian Lewis, Martin Raff, Keith Roberts James D. Watson - Molecular Biology of The Cell. Third Edition. Garland Publishing, Inc. New York & London. (1994.) ISBN 0-8153-1629-4
Ha a fent említett könyvet te is elolvastad, megtanultad és vizsgáztál belőle, mint én (és sokan mások, akik ezáltal értenek is a témához), akkor már tudunk is vitatkozni. Addig teljesen felesleges - ahogy azt az eddigi csodálatos kommentözönből is meg lehet állapítani. Gépeljem be neked gyorsan ide azt a csekély 1291 oldalt? És akkor már az 5 éves egyetemi képzés teljes anyagát is minden biológiai tudományterületből, mert elég szorosan kapcsolódnak egymáshoz?
Ez nem a Móunikasó. Ez úgynevezett tudomány, és amikről vitatkozunk, azt már bizonyították (Achtung! tehát nem kell nekem bizonyítani), publikálták, és kismillió tudományos könyvben is szerepel (többek között egyetemi tankönyvekben is). Nem árt ismerni is az illető tudományterületet (ebben az esetben a biológiát), mielőtt megkérdőjelezed és hülyének nézed annak hivatásos művelőit.
Komolyan nem tudok már arra a hihetetlenül nagy arcodra reagálni.
A földrajzosokat nem akarod azzal szekálni, hogy nincs is Föld? Mert kb. olyan kaliberű, amit itt most művelsz. Egyáltalán nem túloztam.
Ha esetleg laikusoknak (is) szóló irodalmat akarsz olvasni konkrétan az evolúció témájában, akkor olvasd el pl. a Richard Dawkins - The Greatest Show on Earth c. könyvet. Ha elolvastad, próbáld meg Dawkins-t - aki egyébként az egyik leghíresebb evolúcióbiológus - meggyőzni arról, hogy amit leírt, amivel egész életében foglalkozik, egy baromság, evolúció nincs. Engem nem sikerült, nála talán nagyobb sikerrel jársz, bár előfordulhat, hogy nem... :D