• wraithLord
    Amikor itt vitatkozok, akkor magamat edzem, nem akarok semmit sem bizonyítani (az evolúciót pedig nem is kell...), mert tudom, hogy képtelenség.

Ráadásul az ilyen emberek, mint te, kész és megmásíthatatlan véleménnyel, elképzelésekkel jöttök ide - szép vagy nem szép kifejezés, de ne szépítsük - trollkodni. Emellett nem figyeltek oda, hogy az ember mit ír, ha valamit nem értetek, kérdezés helyett mint akit felhúztak, hajtogatjátok ugyanazt... /...Ha mindent felsorolnék, egy regény lenne belőle./ :)

Ez az egész egy szélmalomharc, elbeszélünk egymás mellett, én kergetem a te gondolatmeneted, de te nem veszed észre és rohansz tovább a tévhiteiddel, mert nem vagy kompetens a témában. Értelmetlen így "vitatkozni", és nem is nevezném vitának.

Amikor "hülyézek és trollozok", akkor neked próbálok segíteni, hogy fogd már be, ne égesd magad (mert ha hiszed, ha nem, amiket itt összeírkálsz sokszor, az nagyon ciki) és az úgynevezett "biztos forrásaidon" kívül tanuld meg a biológia alapjait, olvass olyan szakirodalmat, amelyeket olyan ember írt, aki ért is az adott tudományterülethez. Igaz, azt, hogy az illető mennyire ért hozzá, igen nehéz eldönteni, ha az embernek kevés lövése van az illető természettudományhoz...

Szóval visszatérve a "hülyézéshez és trollozáshoz", neked és a hozzád hasonlóknak próbálok segíteni... és hidd el, észrevettem, hogy kevés sikerrel. :) Önkritika nulla, hatalmas arc, csőlátás, hozzánemértés. Az ilyen embereket nehéz kezelni, de mivel nem fizetnek nekem azért, hogy én megfelelően kezeljem az ilyen embereket, be kell érniük ennyivel. :)