• cylontoaster
    Csak felsoroltam azokat amik eddig előkerültek, tőled vagy a kollégádtól. Talán volt benne olyan is, ami nem is került még elő.
    De a felsoroltak közül volt ami igaz rád, így gondoltam még most jobb lenne elejét venni.
    Egyébként idézd már be légyszíves, mikor írtam, hogy a szánalmas kifejezést használtad :)

A pókoknak megint nem igazán van szükségük fejlődésre, mert amit tudtak, vagy amit kellett, azt elérték. Ami ettől eltérő fejlődést produkáltak, az többé nem pók. Ettől lett új faj, hogy annyira eltért, hogy már másik emberi skatulyába megy.

És a pókok is fejlődtek, most is vannak fejlettebb és fejletlenebb zsákmányszerző módszerek. s ha végignézed őket, érdekes módon egy egyirányú, és logikus fejlődés tapasztalható. Furcsa, mi?

És mégegyszer: az evolúció egy erő. A törzsfejlődés egy folyamat. Az evolúció okozta, hogy a hidegvérűekből melegvérűek lettek, és egy részük tollakat növesztett. De a törzsfejlődés az, ami ezt az eseményrendszert tartalmazza.
    Ha ezt nem vagy képes elkülöníteni, akkor (sincs;) ) semmi értelme a vitának.