• Balumann
    "Látod, a természetbe be van építve egy csomó génállományt védő mechanizmus.
    Erre jön az ember az orvostudományával és kiiktatja ezeket."

Az a "génállományt védő mechanizmus" sajnos a természetes szelekció, és részben igazad van, azzal hogy az orvostudománynak köszönhetően nem csak alig pár % éli meg egyáltalán a felnőttkort és szaporodást, együtt tudunk élni olyan (genetikai eredetű) betegségekkel, amik párszáz (sőt, gyakorlatilag pár napot is lehetne mondani, mindig találnak újabb megoldásokat), nincs mi kiszelektálja ezeket, ezért van egyre több ilyen eredetű probléma.

De te mégis milyen emgoldást látsz erre, hagyni kéne meghalni mindenkit, akinek bármi betegsége van, az orvostudomány fejlődését hibáztatod ezért? Egyébként valóban, ha jól emlékszem talán a spártaiak fedezték fel, hogy jobban járnak, ha megölik azokat a férfiakat, akikből nem tudnak erős, tökéletes katonát csinálni. Végülis az evolúció szempontjából tényleg ezek lennének a megfelelő opciók, valamiért a csúnya materialisták, evolúcionisták inkább az orvostudományban bíznak, hogy képesek leszünk MI belenyúlni a genetikába, őssejteket tudjunk előállítani (lásd Debreceni egyetem őssejt kutatásai), stb..

"Ugye itt megint ott a hiba, hogy bár nem írtam ilyet egy szóval sem, abból indulsz ki, hogy szerintem a Világot Isten teremtette."

Mert pontosan azokat a hülyeségeket lököd, amikkel a kreacionisták etetik a népet, fölösleges ez az "én gondolkodok, a materialisták meg csak hisznek" duma. Gondolkodsz, csak nem a megfelelő információkkal.