karesz6#28
Ellent kell mondjak itt sokaknak bizony dolgozni is elég jól lehet vele.Hozzánk rendszeresen szoktak járni a beszállítók ügynökei régen hatalmas papírhalmokkal ma egy táblával. Fut rajtuk egy ezeroldalas excell táblázat 10 percet beszélnek utánna beírnak 8-10 dolgot a táblázatba és kész. Erre a laptop (az átlag) méreteinél fogva kicsit zavaró viszont egy tábla tökéletes. Olyan feladatra ahol szintén egy dokumentumba egymás után 20 embernek kell beleírni de csak néhány betűt vagy a munka viszonylag nagyobb területen zajlik néhány jóárasított tábla tökéletes és még rengeteg időt is spórolsz vele amíg a dolgozók nem egyik osztályról a másikra rohangásznak hanem a táblákon keresztül lehet őket irányítani. Arról nem is beszélve hogy már vannak olyan táblák hogy ha akarod tablet ha akarod laptop. Én is tabletellenes voltam de pont az utóbbi 1 hónapban futottam bele több olyan dologba ami nem épp a tartalomfogyasztásra volt kihegyezve mégis egy táblagép hatalmasat javított volna a hatékonyságon.