"Amúgy a vita onnan indúlt, hogy szerinted nem kell usb port az szerintem meg de."
A vita onnan indult, hogy az iphone-on MAGÁN A KÉSZÜLÉKEN van-e USB csatlakozó. A válasz az, hogy nincs! Tehát nem tudsz pendrive-ot rádugni valóban - és erre írtam, hogy miért kéne pendrive-ot a telefonra dugni.
"Utánna azzal a baromsággal jöttél, hogy mit akar szerkezteni a telóval, holott a kérdés továbbra is az volt, hogy szerinted miért nem kell szerintem meg miért kell usb."
És azóta sem válaszoltál rá, hogy a telefonra miért kellene egy USB port (amiből nyilván valóan egy mini fér el rajta max).
"Most azt állítod, hogy tud..."
Ezt már arra írtam amikor azt írtad, hogy telefonra másol a PC-ről USB-n. Ezt meg tudja az iphone hiszen a gyári kábele a 30 tűs iphone dock kábel a másik végén egy kutya közönséges USB-vel. Azt nem értem, hogy mit gondoltál mivel kötik össze a PC-vel? Kifejlesztettek egy saját szabványt vagy mifene? Kutyaközönséges USB-ről beszélünk attól a pillanattól kezdve, hogy megjelent az iphone. A többi eszköz is ugyanezt a kábelt használja, az ipod, az ipad is. Full kompatible és USB.