"hát ja. A tel.közp. szerlőnk nagy apple fan."
Megint nem válaszoltál a kérdésre. Ki gátol meg abban, hogy számítógépen USB-n keresztül másolj a telefonra? Ez volt az alaptézis, ebben meg senki nem gátol meg hiszen mióta létezik az iphone/ipad azóta ez a szabvány csatalkozója.
"És van neki iPhone. Én meg megkérdeztem (játszva a naívat :) ), hogy ez az a teló amin nincs usb?
Erre nekem támadt, hogy az nem is kell (pont mint te egyébként), de késöbb megjegyezte, hogy azért vett egy usb dokkolót... Tehát úgy tűnik láttam azt amiről írok"
Én még nem láttam senkit aki vett volna ilyen dokkolót, sőt azt sem tudtam, hogy lehet kapni, de most sem láttam még ilyet (amit linkeltek itt többen az nem az). És most a telefonjára dugja a pendriveot? Mert erre sem válaszoltál azóta sem csak terelsz. Édesapádnak kell a telefonra az USB - de aztán azt mondtad, hogy mégsem. Anyukádnak is kell papíron de azután kiderült, hogy mégsem használja.
Szóval még egyszer megkérdezem; MIÉRT KELL AZ ÁTLAGEMBERNEK EGY TELEFONRA USB HOST? - és pontosan tudom, hogy most majd jön a mindenféle képtelenebbnél képtelenebb állítás aminek semmi köze egy átlag userhez, de azért bazi kiváncsi vagyok... a telefonból lógó pendrivera meg vinyóra. Nagyon izgin hangzik...
"Akkora baromságokat hordtál össze, hogy rossz volt nézni."
hát nézni nem is kellett volna. Sokkal inkább olvasni. Akkor talán megértettél volna, bár egy hívőnwek magyarázni, hogy Isten nincs felesleges...