• narumon
    "hogy a tablet kb semmi mást nem szolgál csak azt, hogy ellustulj, teljesen it-függővé válj de közben magához a témához olyan hülye maradj mint amilyen voltál."

Köszi, hogy te vagy az aki megmondja az embereknek, hogy mivel kell tölteniük a szabadidejüket. Mondjuk nem tudom lehet-e kerted anélkül, hogy szakértője lennél a növényeknek és az ültetésnek, vagy csak ellustulsz a kertedben és hülye maradsz? Nem tudom van-e képed bekapni úgy gyógyszert, hogy nem tudsz a hatásmehanizmusáról semmit. Csak ellustulsz és gyógyszerészetileg hülye maradsz. Szégyellhetnéd magad...

"Ha ez egy professzionális eszköz lenne, ami komolyan vetekedne telejesítményben és bővíthetőségben a PC-vel, akkor én elfogadnám mint egy komoly alternatívát, egy eszközt, ami tényleg előremutató."

Miért kéne egy szórakoztató eszköznem professzionálisnak lennie, ráadásul teljesítményben vetekednie egy modern PC-vel? Dobd ki a tévédet, hiszen a PC-n tudsz tévézni a tévé meg se nem professzionális se nem vetekszik teljesítményben a PC-vel, sőt a Hifidet is dobd ki.

Ne haragudj de egy hozzászóláson belül annyi demagóg hülyeséget hordtál össze, hogy értelmesen nem is tudtam rá válaszolni...