Ha már ennyire szeretsz degradálni, nézz utána, hogy cégeknél mennyi idő a számítógépek értékének nullára íródása (segítek, 3 év), aztán nézd meg, hogy ennyi idő alatt milyen gépek jelennek meg. Az előzőben leírtam, milyen géppel értem el az általam leírt 40mp-et, de csak tájékoztatásul közlöm, hogy nagyon sok cégnél az én gépem modernnek számítana...
Tudod, attól ,hogy valaki informatikus, még nem jut hozzá automatikusan a legújabb, legmodernebb technikához, sőt, nagyon sok esetben elvárják, hogy az informatikus gépe többet bírjon, mint egy átlagfelhasználóé.
Ergo nyugodtan le lehet szólni, nem igazán érdekel a véleményed, én tudom és azok, akiknél dolgozom, szintén tudják, hogy értek a munkámhoz.
De persze egy átlagos felhasználó, aki gondol egyet és megveszi a legújabb technikájú laptopot, az tudja ócsárolni a szakembert. Fel nem tudja fogni, hogy egy cégnél nem úgy van, mint otthon, hogy odamegy apucihoz-anyucihoz, jó esetben saját zsebből megy és megveszi az áhított gépet. Egy cégnél 3 évig tuti egy gépe van annak, aki megkapja az új gépet, senki nem nézi, hogy közben milyen új technika jön ki.
Javaslom, kérdezz utána ismerősöknél, milyen gépek mennek még INFORMATIKAI cégeknél is, aztán töprengj el kicsit a dolgon...