• usersg
    Beszállok én is a vitába. :)

Lássuk csak mi is a tablet. Mondjuk hogy egy nagyranőtt mobil telefon, ami jelenleg a pda újracsomagolása lenne. A steve bácsi nyomott pár előadást a szokásos "Incredible amazing awesome" hármassal, és be is nyalta a zombihadsereg.
    Ezt követően mindenki elkezdte másolni, azt gondolván hogy a módszer befutó lesz majd a tömegeknél is.

Ez azonban koránt sem biztos. Emlékszünk még a netbook -ra? Halványan még biztos dereng, de pár év múlva halott lesz. Amikor felfutott mint új kategória, mindenki vette mint a cukrot. Jött a duma hogy "ez a jövő", meg hasonló marhaságok, én meg mondtam hogy halott ügy.... Persze le is szóltak érte mindenhol, de már akkor sem láttam logikát a cuccban.

A táblák ezzel szemben kihalni valószínűleg nem fognak, de egy kis idő múlva beállnak majd a megfelelő helyükre, amit elég nehéz belőni, de valahol a noti, és a telefon között kellene lennie. Mivel kvázi új kategória, sokkal jobb számokat produkál eladásban, mint amit egy-két év múlva fog. (lásd netbook). Megveszi mindenki, a vásárlók felénél a fiók mélyére, vagy polc tetejére kerül, ha megunják a tapipacsit, meg a dühös madarat. A következő változatok már nem fognak kelleni mindenkinek. Aztán majd lecseng a tablet láz is...