• gforce9
    Te éppolyan sarkítva látod a dolgot, mint nlght a másik oldalról. Én elhiszem, hogy vannak, akik ki tudják használni, de azt is tudom, hogy jórésze ezeknek a kütyüknek a megvásárlás után kis idővel használaton kívül hever, persze ezt senki se vallja be még magának sem. Azért veszik meg, mert ez a trend, látták a szomszédot ilyennel, stb. Ha ténylegesen csak azok a tabletek kerülnének eladásra, amit a tulajdonosuk ki is használ, nem pedig sznobizmusból vette. Az eladási számokat simán le lehetne felezni, de inkább harmadolni. És igen, az átlagos ember ennyire hülye, ennyire befolyásolható. El lehet hitetni vele mindent, ha megfelelően tálalják, nem csak egy termék esetében, hanem bármilyen esetben. Egyébként ez igaz a notebookokra. Azoknak is a fele pusztán idiotizmusból kerül megvásárlásra. Ugyanolyan asztali gépként élik le az életüket az asztalon. Nem tudom, hogyan nem lehet azt meglátni, hogy a trendek a hóbortok a divatok után megy a világ, nem a józan ész után. És a világ tömegesen megy ezek után. Ehhez be kell csukni az embernek a szemét, hoyg ezt ne vegye észre.