• narumon
    "Először is definiáld, hogy neked mi az átlagember. Az egységsugarúaknak elég egy böngésző és egy chatprogi (pl msn, skype) és igen ők vannak többségben,"

Ha ők vannak többségben akkor ők az átlag nem?

"ők azok akik a marketing és a trend alapján hozzák meg a döntéseiket"

Igen, mert racionális döntést csak te tudsz hozni aki nem informatikus az már nem is mi?

"kurva sokáig tartana, ha minden funkciót felsorolnék, eddig IT-s arcnak tartottalak, sztem te is tisztában vagy vele, csak kötekedsz, mert érvelni már kevésbé tudsz."

Őszintén nekem csak bullshit dolgok jutnak eszembe mit, hogy notebookon kényelmesebb a szövegszerkesztés - node miért akarnék egy hordozható eszközön hatalmas szövegeket szerkeszteni? Belejavítani, átírni meg megoldom. Nem futnak rajta a mindenféle modellező és munkaprogramok, de megnézném, hogy azok a notebookok hány százalékán futnak és hányan vettek az miatt notit.

Szerintem a notebook eladások nagy része is ugyanaz volt, hogy kellett egy jól használható hordozható eszköz. Most ezt a tablet nyújtja mert kétség kívül kényelmesebb mint egy noti, könnyebb hozni vinni, gyorsabban elérsz rajta bármit ha kell. Ha ezt nem látod át akkor ott komoly gondok vannak.