nlght#21
"Szerinte nem. Mert előbb utóbb kidurranna a lufi"
Az a lufi még mindig növekszik (még egy ideig), nézd meg az apple árfolyamát: 10%-ot esett 1 nap alatt és semmi nem indokolta, nem volt semmi negatív hír vagy ilyesmi (upszi, lehet hogy mégis lufi)
"Egy sportkocsi is drágább mint egy családi autó és sokkal kevesebb dologra használható, akkor az már szar?"
Trend. Sznob-effektus. Már lentebb írtam róla. Sokkal érdemesebb venni egy 5 személyes kocsit, de még jobban egy minivant, mint egy 2 üléses sportkocsit. Szted nem? A ferrari is azért van életben, mert az emberek szeretnek felvágni vele és megveszik még akkor is ha horribilis összegbe kerül. Divat, trend, sznob-effektus.
"Lehetne sorolni még hülyébbnél hülyébb példákkal akkor sem hiszem, hogy megértenéd."
Ezt én is írhattam volna neked. De észre sem veszed, hogy mennyire elfogult vagy, mivel nehéz lenyelned, beismerned a tényeket. Szubjektívan állsz a témához, mert neked is van ipad-ed és védeni próbálod a sok birkát. Valszeg te egy olyan user vagy aki kihasználja a padot és naponta arról intézel sok mindent. De a pad tulajdonosok többsége (mondjuk 10-ből 9) egy szép nagy birkanyáj tagja és a szart is a hajukba tűznék, ha elterjedne és mindenhonnan azt hallanák, hogy ez az új trend.