• MacropusRufus
    Elég 2 giga. :) Mivel nem professzionális renderelést végzek., ezért rohadtúl ráérek.
    Több gépem van, ez most a "legújjabb" szerzemény. Eredetileg ebben is 4 volt, de ezt az öregem magánál tartotta, neki is kell, így most ő 8gigával renderel. ;)
    Nekem elég 2 is, ui. nem profi vagyok. Amatőr szinten meg ráérek várni 1-2 órát is egy kész képért. Bár nem igen szoktam 1600x1200-nél nagyobb képet készíteni mert számomra felesleges. Animációt szintén amatőr szinten nyomom, de az max. 1024x768. A textúrák meg kb. fele akkorák sincsenek mint amit írtál, mert arra a következtetésre jutottam, hogy mivel úgy is használom a mozgásoknál a motion blur effektet ezért a textúrák úgy is el lesznek enyhén mosódva, tehát nem kell ekkora felbontás nekik. A képek esetén más a helyzet, de ezért nem fogok külön textúrákat tárolni.
    De itt a lényeg nem is azon volt, hogy most swap-ol-e a gépem vagy sem. Hanem az, hogy ezt gond nélkűl megteszi. Ennél nagyobb erőforrás van egy átlagos okos telóban. De minek?