Egy újabb GoW rész, ám ezúttal nem folytatást kapunk...
  • The Protector
    #54
    Szia.Hát nekem sajnos kimaradt az 1. és a 2. rész,de videókat néztem róla meg a sztorit is elolvastam.Első god of warom a 2db psp-s rész volt.Nekem nagyon bejöttek minden téren.A GOW3-at kb fél éve nyomtam végig.Az is nagyon bejött.SŐT.Kegyetlenül jó játék lett a 3.Mediumon végigvittem és rögtön utána HArdon is nekiálltam,a lényeg annyi h ennél a szintnél már csak egy nehezbb van.Minden jól ment de Zeuszt nem nagyon tudtam elverni,közben lett másik játékom és jegeltem.Nekem minden nagyon tetszett a játékban,nem voltak bugok meg hasonlók.Az egyetlen ami zavart egy picit,ami csak nekem lehet hiba, hogy a játék sohasem áll meg,nem ülepszik le hanem folyamatosan pörög,én ellettem volna mondjuk ha egy picit néha pihen is a játék és nem csak epic moment epic moment hátán.
    A szárnyas repüléseket azokat nagyon utáltam,nehéz fokon nem sokat hibázhatsz mert kb 3szor ütközhetsz és vége.A grafika lenyűgöző és kellően komor.

    Az új GOW engem eddig nem nyűgözött le.Várnék még pár videót ami meggyőzzön arról h 0day vétel legyen.Az elefántfejű boss nemhogy nem félelmetes hanem kifejezetten nevetségesen néz ki.Rohadtul nem illik bele a képbe,hacsak nem vmivel magyarázzák.