Egy újabb GoW rész, ám ezúttal nem folytatást kapunk...
-
Én ma vittem végig.8óra 50perc pöcsölésekkel és elakadásokkal együtt!Életet és varázslatot maxra toltam és basszus nem sikerült minden fegyvert maxra tolni.1000orb hiányzott a végén az utolsó fegyer maximális szintjéhez és a végső bossnál nem kapsz red orbot pedig lesznek kis ellenfelek is.Spoiler mentesen írok úgyhogy olvashatod tovább.A sztori minden szempontból jó lett.Visszaemlékezés az egész,ahol kezdesz ott lesz a végső harc is,de ugyebár a fúriák illúziókkal szopatnak így eléggé elborult epikus csatát kapsz a végén egy sima 1v1 harcból.A nagy harc tiszta Karib tenger kalózai 3 feeling.Majd megtudjátok miért.Amúgy a játék piszkosul jó lett.Megéri mindenkinek majd a játék.Rengeteget fejlődött és visszanyúlt az elődökhöz.Sok az ugrabugra,feladvány és reflex rész.Amin jót nevettem hogy picit Uncharted God of War lett mert sokszor fog szakadni alattad dolog meg hülye helyzetekbe keveredni mint Drake:)
A multija nagyon jó lett egyébként,főle a zászlórablás.Nagyon fog mindenkinek tetszeni kivétel az,hogy mire ti játszotok arra már nagyon sok level25+ os játékos lesz és esélyed sem lesz ellenük de a játék összeoszt ellenük.Az erőviszonyokról annyit,hogy 3an alig bírtok egy nagy szintű jó játékos ellen.
Van még arena is ahol egyedül vagy ketten gyepálhatjátok a szörnyeket,rettenetesen kiábrándító az, hogy időre megy és sietni kell.Én többször is nekiálltam coop-ban de a 2.szint után alig jutottunk az idő miatt.Majd akkor kell visszatérni mikor már azért jobb fegyvereid vannak és nagyobb a szinted.