• Venom T
    #24
    Ezt nem is azért írtam, hogy nyomjam magam itt az sg-n, csak az offense jellegű hozzászólásod azt a téves következtetést sugallta, hogy én 0-24 h az sg-n fórumozok. Erre reagáltam érdemben, hogy könnyen előfordulhat, hogy aktívabb tagja vagyok a valós társadalomnak, mint mondjuk te. De semmiképp nem az online fórumok az éltem meghatározói.

    Csak marha unalmasnak tartom már, hogy bármilyen Nasa, vagy űrkutatással kapcsolatos cikk alatt megjelennek a konteós istenbarmai. Akik (tisztelet a kivételnek) lófaszt se értenek a témához, csak terjesztik a marhaságot, mert az logikusan hangzik. Ezek tipikusan a körlevél tovább küldő emberek a közösségi oldalakon.
    Egy ideig szórakoztató a belső földben élő gyíkemberekről olvasni, meg légkörökről és óceánokról a Holdon/Marson, továbbá az intergalatikus szövetségről, majom+ember dns-ből kitenyésztett evolúcióról, és a beépült "szürke" idegenekről az USA kormányában, de azért egy idő után már unalmas.

    Bár, azért bevallom, hogy amikor egy két tehetségesebben repostoló sg fórumozó leoltja őket a francba, azt nagyon tudom élvezni!