• torreadorz
    Oké egyszerüsitsünk. Vettem egy androidos HTC telefont, amin az android bugos és lassú. Továbbá van egy ismerősöm akinek androidos samu telefonja van, azon is bugos, lassú az android. Ennyi.

Ezek után milyen válaszokat kaptam:
    1, csak magamra vethetek amiért másfél éve egy fostalicska HTC telefont vettem, én vagyok a hülye hogy nem néztem utánna. Ja hogy utánnanéztem és másfél éve a HTC még csúcsmárkának számított az nem lényeges.
    Csak az számít hogy a kedves fórumozók szerint a vásárló a hülye mert minek vett olyan telefont. Erre nem tudok mást mondani, mint hogy aki igy gondolkozik, az remélem akkor is igy gondolkozik amikor majd a saját kocsija, háza, számítógépe, telefonja lesz selejtes.

2,az un. alap android nem bugos meg nem lassú. Nos ez lehetséges, de ez meg ki a francot érdekel? Ha gyári hibás lesz az autód mert tönkremegy a kettőstömegü lendkerék, akkor k.rvára senkit nem érdekel hogy az alap lovaskocsiban nincs kettős tömegü lendkerék...

3,Még ha lenne is jobb android verzió, nem lehet frissiteni mert a gyártók nem adnak ki a régebbi telefonokhoz frissitéseket meg újabb android verziót. Ez kőkeményen a Google sara mert sikerült kitalálnia egy igazán fostalicska terjesztési modellt az android számára. Arról nem beszélve, hogyha bármiféle security hiba esik ki az androidból, akkor a jelenlegi terjesztési modell alapján telefonok millió maradnak feltörhetőek az örökkévalóságig... Mert a gyártó nem frissit, a google nem tudja kikényszeriteni, a felhasználó meg nem fog bizonytalan forrásból származó romot telepíteni, meg maga rendszer forgatni.

Természetesen istenitsétek csak tovább az androidot, szerintem egy lassú bughalmaz, de ez mindenkinek a saját véleménye. A vitát itt lezárnám részemről, reméljük hogy 1-2 év elteltével már kiforrja magát mind a rendszer, mind a terjesztési modell, mind a gyártók.