• donceleger
    Mint említettem próbáltam, és jelenleg is van droid a családban, illetve ismerősök is panaszkodnak erre a "legmodernebb csúzlira"!
    Névjegyzékhez másodpercek kellenek! Na persze! Ha tényleg lenne symbianos telód akkor nem mondanál ekkora ökörséget! Még is milyen telód volt, kíváncsi lennék rá?! Ne keverd az S40-et meg az S60-at a symbianossal!
    A Belle rendszer keresztbe-hosszába lenyeli a droidfost megbízhatóságban, üzemidőben. És itt van kilépés az egyes programokból, vagyis nem maradnak a memóriában, eleve hosszabb üzemidőt elérve ezzel és egyáltalán nem lassítva a rendszert. Míg a droidfosnál nincs kilépés, csak elhagyni tudod a programot, ha be akard zárni akkor külön menüpont. Ez giga LOL! És pont ilyen a nagytudású iOS is. Haver iPhone-ja a menübe kb 5 mp után volt hajlandó bemenni, mert elfelejtette bezárogatni a programokat! Vicces és szar egyben!
    Ha a Symbi 10 forintot sem ér, akkor a többi rendszer gyártójának nekem kellene fizetnie, hoyg használjam ezeket a fos rendszereket, méghozzá nem is keveset, amiért hajlandó lennék megkeseríteni az életemet ilyen fosokkal!