-
Válaszok/vélemények (mert még úgyse írtam):
- Fél óra alatt meg lehet találni az összes autót, szóval nem olyan vészes az, más dolog, hogy szerintem elég értelmetlen
- A single player csak muszájból van, azért ennyire semmilyen, elvileg multiban a haverok alkotják a Blacklist-et, más dolog, hogy engem például az egész szociális része meg a fantasztikus Autolog 2.0 hidegen hagy
- Az irányítás borzalmas, ez tény, túlkormányzás + input lag
- Sok az össze-vissza villogás, minden csillog, checkpointokat pedig tényleg elég könnyű elnézni, amire az akadás és az irányítás még rátesz egy lapáttal
- Kiadás előtt azt hangoztatták, hogy át lehet majd ugrani őket, hát mégsem, baromi zavaróak, és minden kis pixelen fel lehet akadni
- Hot Pursuit-ben is megvolt ez, bár ott legalább esett az eső néha
- Akadás/fps esés - mindenki erre panaszkodik, én is
Még saját gondolatok:
- A rendőrök teljesen feleslegesen vannak a játékban, vagy nagyon könnyű, vagy nagyon nehéz meglógni előlük, de ha nem sikerül, azért sem jár semmi büntetés, szóval nem motivál semmi, hogy megszökjek előlük, egyszerűbb kivárni azt a fél percet, míg elkapnak és újra betölt
- Az egész ugratósdi meg táblák és kapuk bezúzása egy az egyben Burnout (igazából az egész játék), még ha a Criterion készítette is, emellett nem tudok elnézni, ez a Need for Speed nevet viseli, nem is akármelyiket
- Nincs Hummer H1, hiába volt beharangozva, pedig azt az egy autót ténylegesen akartam vezetni
De azért, hogy jót is írjak róla:
- A hangok jók, ezt meg kell hagyni
- A zenelista változatos (bár a legtöbbet használt gomb nálam a skip track), csak a fenéért korlátozzák rock-ra a Blacklistes versenyek alatt
- A grafika szép, de egy játékot a tartalomért játszok, nem azért, ahogy kinéz, tartalmilag ez meg erősen a nulla felé konvergál
- ...ennyi, azt hiszem.
Végig fogom tolni azért a single-t, ha lesz hozzá türelmem, de kétlem, hogy ezt a jövőben fel fogom tenni még egyszer.