• k0trapali #1710
    Sziasztok!

Egy kis vélemény a játékról vagyis inkább kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Remélem tudtok választ adni rájuk...

Az első Most Wanted óta nem játszottam NFS-el 10 percnél tovább. Mindegyiket kipróbáltam, de nem bírtam sokáig sajnos...Ezzel a résszel is hasonlóan vagyok.
    - Kinek van kedve bolyongni a városban és megkeresni az autókat? Nekem nincs az biztos... ha már versenyzem és kapom a szpídpontot akkor vehessek már érte autót könyörgöm...
    - Mi a motiváció a játékban? Versenyzek és még keressem is meg magamnak az autómat a kuka mögött? Most az, hogy egy képzeletbeli ranglistán előre jutok ki a rákot érdekel... azt sem tudom kik ők! Az előzőben legalább bemutatták, hogy ki merre hány méter és lehetett utálni a pofájukat!
    - Mi ez az irányítás? faltól-falig megyek az autóval. Sok autós játékkal játszottam már. Mondhatni az összes nagyobb nevet megnéztem ami megjelent. (összes nfs,dirt,grid,f1 stb) Egyikben sem idegesített fel ennyire az irányítás pedig mindet billentyűvel próbáltam.
    - Azt sem látom merre kell menni! Olyan zagyvadékos a grafika vagy nem is tudom! Nem látom az utat szó szerint! Megyek mint a meszes 600al faltól-falig dodzsem meg burnout autólezúzás, de kb csak a szerencsén múlik, hogy jó felé kanyarodok mert egy fehér csík van a távolban az cső! Figyeljem mindig azt a kis takony térképet a bal sarokban? Na ne már...
    - Ezek a nagy ütközések... félperces lassításos rövidfilmet kapunk minden egyes frontális zúdulásnál. Entert püfölöm úgy skippelném az egészet, de nem lehet... meg mi ez a nagy robbanáshang ha csak egy kicsit is meghúzom a szalagkorlátot?
    - Bő fél órát játszottam a játékkal (nem sikerült egy huzamban, többszöri nekifutással jött össze ez a hosszú idő...) volt sötétedés, nappal, reggel minden (este nem) eső nem esett és még mindig tiszta víz minden... wtf?
    - Grafika szép csak sokszor meg lehet vakulni és nekem olyan zagyva az egész összkép, gépigény is baráti csak furcsán akad a játék (nem, nem az alacsony fps miatt)

Ennyi szerintem elég is nem gondolkozom tovább mert még több "jót" fogok elmondani a játékról. Jöhettek a "nem kell vele játszani, ha nem tetszik" szöveggel. Hát nem is fogok!

Szeretet!