ntex#1672
Vágtam, nem tudom miért de akárhogy próbáltam elkapni a fonalat nem tudott rávenni a játék hogy folytassam. Szép meg nagyon jók az autó hangok meg ilyenek de ez még mindig édes kevés volt ahhoz hogy tovább és tovább játszassa magát. Eljutottam az SL65-ig a listán és itt elég is volt. Ennél még a Hot Pursuit is sokkal inkább játszatta magát pedig az sem tetszett videókról az irányítás miatt, mégis mikor kipróbáltam azon kaptam magam hogy nem bírom abbahagyni, végig is mentem mindkét oldalon az összes eventen goldig. Ez a "tuning" rendszer sem jön be hogy ahány autóm lesz, mindegyikkel versenyezzek 20x azért hogy mindegyikkel legyen nitro meg aero body kit... Nonszensz, a gép is csal ahol csak bír, belököm az autópályán a mellettem haladót a válaszfal elé, nézem térképet megtorpan, a következő pillanatban meg jön utánam ugyanolyan tempóval mintha kilőtték volna rakétával. Pofátlanság. Az átvezetők meg sokszor nevetségesen gagyik, a legjobb az volt mikor mutatják az utat, aztán egyszer csak elkezdenek függőlegesen rommá tört rendőrautók potyogni az utcára (értsd mintha ejtették volna őket, nem esnek le a garázstetőről)
Ez most nem jött össze Criterion, azért gáz ha saját magukat múlják alul egy új epizóddal. Pedig a HP milyen jó is volt... na mindegy. A topicot -favolom mert elvesztettem az érdeklődést teljesen a játék iránt. Majd lehet a régi MW-t kipróbálom graf tuninggal.