Space Station 13
-
Zero 7th #96 Tegnap Apollon kitelepülős játékok mentek. Első körben az elhagyott állomást kellett belaknunk, másodikban az aszteroidát.
Sajnos mindkettőt elbasztam, első körben azt, hogy elkezdtem kutatni, ahelyett, hogy leszereltem volna a labort, és csak a maradékot vittem el. Ott meg már nem volt miből kutatni, az állomás adatai meg nem jöttek át.
Annak az lett a vége, hogy részlegesen visszaállították néhány szobában a levegőt és a meleget, és iszonyatos mennyiségű munkával helyreállították a helyi szingularitás generátort. Bekapcsolták, de amikor a cucc elérte a kettes szintet, odébbugrott egyet, úgy nem hatottak rá az energiamezők, beszippantotta az egyik pajzsgenerátort, és elszabadult. Közben nagyjából elfogyott a levegő, akinek nem volt űrruhája az meghalt, úgyhogy megszavaztunk egy restartot.
Második körben az aszteroidát vettük célba. Itt rendesen felkészültem, szétszereltem a tudományos labort, bedobáltam mindent, amit találtam egy ládába, és a bányasiklóval átmentünk az aszteroidára. Az admin közben bespawnolt milliónyi NPC idegent (nem az Alien idegent, hanem valami zöld gömböcöt) az állomásra, hogy veszélyes legyen visszamenni. Sajnos az elképzelésem nem működött, hogy az aszteroidán majd nem kell építkezni, mert a szikla nem légzáró... Úgyhogy építettem egy szobát, elkezdtem felszerelni a berendezéseket...és elfogyott a levegőm. Nagyon belefeledkeztem a munkába, és későn vettem észre, hogy baj van. Ritka hülye halál.
Közben a többiek rajtaütéseket és mentőakciókat szerveztek az állomásra a bányasiklóval, ők jól elvoltak. Ahogy hallottam, nagyon Starship Troopers fílingben nyomatták. El tudtam volna látni őket fegyverekkel és mechákkal, ha nem vagyok ilyen béna. Mindegy, legalább nem voltam fenn hajnalig. :P