Space Station 13
  • Aquir
    na mentem egy menetet, betanultam a medikust, de voltak olyan szerek amik nem voltak ismerősek az egyik szerveren :)

Kezdetben felpakoltam egy medikus tároló-övet, beletömtem a különböző injekciókat, a táskákba kenőcsöket meg ellenanyagokat.
    Az elején egy robotikus állítólagos öngyilkosságot próbált elkövetni ismeretlen okokból (máshol halgatták ki, én csak elláttam), de emberek kellettek az ajtóhoz mert az is megsérült ő meg odabenn volt, úgyhogy az összes engineer odasereglett, és inkább az ajtó melletti falat vágták át.

Később valaki sérültként megjelent a medbay előtt, kimentem hozzá, aztán kiderült hogy valaki jön mögötte, és elkezdte tovább sebezni, de akkor már az ajtó nyitva volt úgyhogy be tudtak jönni és az orvosi részlegen kergetőztünk aztán kijutva szóltam a biztonságiaknak, de az elkövető addigra elszökött, a súlyosabb sebesültet pedig rendbehoztuk.
    A biztoság kedvéért elszaladtam és felvettem egy gázmaszkot a sima légzőmaszk helyett, meg valahol felkaptam egy tűzvédelmi ruhát, onnantól nem nagyon hasonlítottam doktorra, de legalább védeni tudott bizonyos tényezőktől :)

Egy ideig semmi nem történt, aztán szóltak hogy a konyhára kell mennem, ott láttam hogy a csapos a séffel egyetemben embereket tett mozgásképtelenné és bevonszolták őket a konyha belső részére, ahova én nem is tudtam volna bemenni, úgyhogy szóltam a biztonságiaknak és elmentem nehogy plusz még egyet bevonszoljanak. Ott meghalhatott pár ember de a monitorozó gépen nem láttam kik lehettek mert nem mindenki kapcsolta be a szenzorokat a ruháján, de ekkor már jött az űrsikló amire fel kellett szállni perceken belül, úgyhogy mentem kifelé, közben belebotlottam valakibe aki azóta mozdulatlanul állt máshol, úgyhogy elkezdtem húzni magam után, be a hajóra :) De nem volt olyan egyszerű mert menet közben többen véletlenül eltolták tőlem szerencsétlent és többször újra el kellett kezdenem húzni, a hajó egyik bejáratánál meg nem tudtunk előrejutni mert a szűkületnél álltak, de kiderült jobb is volt mert valaki szerintem kamikaze módon a bejárat túlsó végén szabadjára engedett valamilyen vegyszert, úgyhogy hátul kerültünk és a másik bejáraton bevonszoltam magammal a még mindig mozdulatlanul álló emberkét. A kapitány ott már a pilótafülkében állt valami kék védőburokban, az utastérben meg még pár másik ember, aztán a kapitány megköszönte a játékot, és vége lett a körnek. A statisztika szerint az árulók közül senki nem járt teljes sikerrel, csak részben, pl. az egyiknek sikerült megölnie feladataként a másik medikust - aki annyira nem is tűnt fel hogy eltűnt - de felszállni már nem tudott, ez volt a kör vége :)