Space Station 13
-
Zero 7th #86 Tegnap megint kitettem magamért.
Egész kis genget szedtem össze, egy kis szervezett bűnözői bandát prostitúció és drog főprofillal.
Csináltam majmokból öt csajszit, elcipeltem őket a kápolnába. A kápolna "kirakatát" átalakítottam, hogy be tudjak pakolni nőket a két üveglap közé, és kék fénnyel világító padlót építettem alájuk. Felvettem a striciuniformist, rózsaszín kezeslábast fekete cilinderrel.
A szállásmester arrafelé kolbászolt (semmi dolga arrafelé), gondoltam beszervezem. Adtam neki egy fekete kezeslábast és egy sokkolót, és beállítottam őrizni a lányokat.
Bejelentettem rádión, hogy a bordély nyitva van. El is kezdtek szállingózni az emberek, és bár a legtöbben szörnyülködtek csak, de azért egy kuncsaft érkezett, a takarító. Beengedtem a lelkész irodájába a csajjal, és magukra hagytam őket. Közben ideért a security is, a szemét kidobóm ellenem fordult, engem letartóztattak és elvitték a lányokat. Csak három perc börit kaptam, hamar túl voltam rajta.
Ideje volt belekezdeni a terv második felébe. Megtaláltam valahol a takarító havercsávót, kérdeztem, hogy drogok ugyan, érdeklik-e? Rávágta, hogy persze. Kevertem neki egy űrdrogot a kémia laborban. Bekészült tőle rendesen, de mondta, hogy hallucinálni is akar. Beleegyeztem, ismerek a bányában egy eldugott helyet, ahol jó cucc nő. Elmentünk érte, de mivel a strici szerelésemben voltam, nem fért hozzám sok cucc. Amikor megmutattam a tesónak, mit hoztam, egyből fel is falta a kis mohó genya.
Elrángattam a hidropóniához, kiszedtem a maradék gombából a spórát, és elültettem. Sajnos nagyon el volt hanyagolva az egész labor, ezért a jó kis gomba beledöglött a kádba, ahová elültettem. Közben a haver is kezdett lejönni a cuccról, úgyhogy ismét a vegyi labor felé vettük az irányt. Ott viszont ez a betépett állat nem hagyta, hogy dolgozzak, elkezdett faszságokat összekeverni a géppel, hiába szóltam rá többször. Az hagyján, hogy elhasználta a gép tölteteit baromságra, és nem maradt benne elég a drogra, de egyszer véletlenül sikerült napalmot kevernie, amivel felgyújtotta az egész szobát, menekülnünk kellet. Elrángattam a bárba, szereztem neki piát, és elhúztam egy tűzoltóruháért.
Közben a medbayből kiszabadítottunk párat a kurvák közül, és újra bevettük magunkat a kápolnába. Visszamentem a kiégett laborba, és legyártottam vagy tíz űr-ekit, beszórtam egy ládába, és elvonszoltam a klubhoz. Közben megérkezett még egy partiarc, aki a tesóval együtt nagyon megörült a drogoknak. Mondjuk az újonnan érkezettnek nem jutott túl sok, mert a tesókám kétpofára bezabálta az összeset. Visszamentem újakat gyártani.
Mikor megjelentem az új ládával, a kapitány várt a buli közepén. Sajnos nem szórakozni jött, letartóztatott. Miközben a brig felé cipelt megbilincselve, próbáltam lefizetni, felajánlottam a profit felét. Nem kellett a rohadéknak. Mikor bezárt a cellába, emlékeztettem, hogy ő csak azért lehet kapitány, mert én azt a pozíciót amikor lehetőségem lett volna rá elfoglalni, átengedtem neki. Ez sem hatotta meg. Lefokozott RD-ből asszisztenssé. Elkezdtem tárgyalni egy adminnal, hogy a tesókat összeszedve csinálhatunk-e forradalmat, de mire vázoltam a helyzetet, jött egy restart vote, és újraindult a szerver.
Ideje is volt már, ennél többet aligha tudtam volna kihozni a szituból. Nulla hozzáféréssel problémás lett volna a forradalom is.
Megint sikerült olyan dolgokat villantanom, amin ledöbbentek a pléjerek. Volt például egy orvos csajszi, aki még az első, kirakatos nyitóesthez odajött, és percekig csak bámult, pislogott, meg nem hitt a szemének. Aztán közölte, hogy nem vagyunk épeszűek, és elhúzott. De a partiarc tesók is eléggé lelkesek voltak, hogy végre történik valami az állomáson.
Ja, közben volt valami áruló, akit elég hamar kicsináltak (még a lányokat genetikáztam, annyira az elején volt), meg ionvihar miatt az AI azt hitte magáról, hogy űrdenevér, vijjogott, és elkezdte lekapcsolni a világítást az állomáson, de én ilyen hülyeségekkel nem foglalkoztam, ott volt a bolt, amit csinálni kellett.
Hihetetlen, mit össze lehet marhulni ezzel a játékkal, megint végigröhögtem az estét. :)