Space Station 13
  • Zero 7th
    #285
    Tegnapi termés:

    Cultist kör, legkönnyebb feladattal: jussunk ki öten élve a siklón. Elárultam a szavam telepatikusan, megkerestem egy társunkat, aki egy tök kezdő asszisztens volt, soha nem volt még szektás. Beengedett a szervizjáratokba, ahol egy eldugott szobában meg tudtuk csinálni a kutatást. A harmadik tagunk nem jelentkezett, de két szóból is sima ügy már a dolog. Elkezdtem az érkezőszárnyban lévő WC-kből teleportokat csinálni, felrajzoltam egy konvertáló és egy talizmángyártó rúnát, meg legyártottam egy zsák bénító talizmánt. Rajzoltam pár rejtett konvertáló rúnát ide-oda, érkezősikló pilótafülkéjébe, az alvókamrákba, könyvtárba, kápolnába, kijárathoz, és vadul konvertáltam a magányos embereket. Ők is folytatták az átállítgatást, és egy idő után már csak szektás jött szembe velem a folyosón. Hívtuk a siklót, amikor megérkezett megöltünk mindenkit, aki nem volt szektás, és kimenekültünk vagy huszan... Jó kör volt, de túl egyszerű.

    Aztán volt két kör, amiben tökéletesítettem a vegyszeres űrsétát. A legjobb, ha minden gyógyszert magába pumpál az ember, úgy még gyógyulni is lehet kinn. De az abszolút elégséges a cryoxadone+clonexadon+tricordrazin, ezzel az a baj, hogy repülni lehet vele sokáig, viszont földet éréskor a fagyott lassú mozgás nagyon macera, ezért talán érdemes még egy kis leporazint is vinni. Simán, keresgéléssel együtt megtaláltam űrruha nélkül a derelictet, felvettem a piros űrruhát, és onnantól sima ügy. Mondjuk igényel némi rákészülést, de hát az űrruha lopás is, viszont ez azzal szemben sokkal biztonságosabb, egyáltalán nem illegális.
    Azon azért jót röhögtem, hogy indulásnál a papot kértem meg, hogy ugyan lőjön már ki a mass driverrel. Amikor kb 20 perc múlva visszaértem, lelkendezett rádión, hogy jé, nem haltam meg. Gondoltam megyek, beszélek vele, elmagyarázom. Amikor beléptem a kápolnába, a pap éppen belépett a mass driverbe. Annyit tudtam kinyögni, hogy 'várj!', de a pap 'Zeuszért!' kiáltással kilőtte magát az űrbe... Kicsit felelősnek éreztem magam a haláláért, de hát igazából ő volt a hülye.

    Végül volt egy changeling köröm is, amit csúnyán bebuktam. Az elején elkaptam vagy három embert az érkezőszárny környékén, volt egy vicces szitu is, amikor megláttam egy asszisztenst, megszúrtam, semmi, visszaszúrt. :D Szóval ő egy másik changeling volt. Megbeszéltük, hogy ne harcoljunk egymással, és mentünk utunkra. Aztán megláttam a HoPot. Kellett volna a teljes hozzáférés, lebénítottam, elvettem az IDjét, és elkövettem azt a hibát, hogy a táskáját nem vettem le róla. Felébredt közben, elszaladt a brig felé, én meg követtem. De mielőtt még egyszer meg tudtam volna szúrni, elővette a puskát a táskájából és lebénított, majd szarrálőtt. Visszavette az ID-t, bevitt a konyhába és legibbelt. Úgyis menni akartam már aludni... :)