Space Station 13
  • Zero 7th
    #278
    Vegyészt játszom mostanában... Nagyon robust... :)
    Kör elején gyorsan begyűjtöm a tisztítósprét és az injekciópisztolyt, hátha valami baj lesz alapon. Általában kell is... :)

    Két revolution kör volt, elég hamar megflesseltek, onnantól ugye szabad kezet kapok a brutalizálásra.
    Elkezdtem nagy mennyiségben gyártani klórhidrátot, megtöltöttem vele a sprét, meg raktam el néhány injekciót is a pisztolyhoz. Csináltam némi termitet, szereztem egy hegesztőpisztolyt, és elkezdtem vadászni a Head-ekre.
    Az RD mindkét körben könnyű préda volt, csak beégettem magam a falon a xenolaborba, megspricceltem klórhidráttal, megfojtottam, aztán az IDjét elvéve kivettem az agyát és ledaráltam az analizátoron.

    Utána az egyik körben kinyírtam egy biztonsági őrt(bennük van lojalitás implant, nem lehet őket átállítani), felvettem a ruháit, az ID-jét és egy maszkot, innentől nem nagyon gyanakodott rám senki. Megláttam a kapitányt a folyosón, amint épp az egyik rev headet gyilkolta, gyorsan megklórhidrátoztam, lerángattam a páncélját és megsütöttem hegesztőpisztollyal. Nem sokkal utána vége is lett a körnek.

    Másik rev körben az RD legyilkolása után beégettem magam a brigre hátulról a kihallgatószoba felől, egy rev haverommal kinyírtunk két szekust, aztán jött a HoS, őt is megspricceltem klórhidráttal, aztán szétvertük a fejét.

    Persze a többi Headet is el kellett kapni, de azt megoldották a haverjaink, de azoknál nem voltam ott, nem tudom, mi történt...

    Mindkét meccs epic rev victory volt, nagyon jól sikerültek. A részlegvezetőknek esélyük sem volt.

    Volt közte egy traitor-changeling meccs is, ami aztán alienesbe fordult, az is érdekes volt, csak sajnos nem túl eredményes. Betörtem a fészekbe, de elkaptak, és megarctámadóztak, és beépítettek a falba. Nagy nehezen ki tudtam szabadulni, felvettem a klórhidrátos pisztolyt, meglőttem vele egy alient és a királynőt, mindkettő kifeküdt. De túl sok időt töltöttem a szabadulással, és szétrobbant a mellkasom, kikelt belőlem a lárva. Sajnos nem lett szerencsém, nem kaptam alient halál után, úgyhogy onnantól csak nézegettem a meccset és cseteltem. Ami közben kiderült, hogy a mérnök kiborg a legdurvább cucc alien ellen, az ipari hegesztője nagyon erős, és tudja vele javítani magát. Egymaga kiirtotta az alieneket, vagy nyolcat kicsinált, beleértve a királynőt. Hívták a siklót, és hazamentek.