Space Station 13
  • Zero 7th
    Jajj, a virológiának de egy elbaszott rendszere van...

Egy vírus az akkor is egyetlen vírus marad, ha külön tárolókban van. Tehát ha van egy kémcső, amiben van egy influenzavírus, kiveszek belőle egy picit injekciós tűvel, hozzászívok egy kis mutagént, akkor nem csak a fecskendőben lévő vírus mutálódik, hanem a kémcsőben lévő is. Azt nem jutott időm kipróbálni, hogy ha megfertőzöm az állomást egy relatív enyhe vírussal, majd mutálok bele durva tüneteket, akkor vajon a betegek is egyre rosszabbul lesznek?

Áruló virológus voltam, összeraktam egy jó vírust, álcáztam magam asszisztensnek, hogy ne tűnjek fel majommal a hátam mögött, megfertőztem a majmot és a bár előtt hagytam, aztán elkezdtem keresni az atmoszfératechnikus célpontom. Hívták a siklót, én meg nem találtam meg a fazont . Menekültem kicsit a warden elől, nemtom miért kergetett. Talán mert megláttak feltörni egy ajtót. Szerencsére rendeltem holografikus álcát, befordultam egy sarkon, cigicsikknek álcáztam magam, az üldözők meg elszaladtak mellettem. Elbújtam továbbra is cigicsikk formában egy menekülőkabinban, jött a kapitány, nem vett észre. Megérkeztünk, mission accomplished, valaki kinyírta a célpontom.
    Könnyű meló volt...