Space Station 13
  • Zero 7th
    Heh, most, hogy panaszkodtam, hogy nincsenek kihasználva a kütyük, tegnap pont én mentettem meg az állomást RDként. Ki volt fejlesztve már minden, amikor elkezdtek démonok teremni mindenfelé. Gyártottam advanced energy gunokat meg laser cannonokat, elvittem a brigre. Örültek neki. A kis genyókat levadásztuk hamar.

Bejött az az elővigyázatosságom is, hogy elmentem az elhagyott űrhajóra a lézerpisztolyért. Frankón megmentette az életem, tudtam harcolni az első pillanattól, nem kellett fegyverért rohangálni. Csak leakasztottam az övemről, és daráltam a szörnyeket.

Aztán hallottam, hogy egy juggernaut van medbayben. Odamentem, meglődöztem, de arra nem hat az energiafegyver, lepattannak róla a sugarak. Visszaszambáztam a laborba, gyártottam egy gyémántfúrót, aztán szétfúrtam vele a dögöt. Kiderült, hogy admin volt, és erre nem számított. :)

Most CEként akarom kibővíteni a motort. Kétszer majdnem sikerült már, de az egyik extended meccset egy idióta kapitány tett tönkre, blob miatt hívta a siklót, aztán a következőn meg meteorok szétbaszták az állomást, nem tudtam a projekttel foglalkozni.
    Körbeépítettem a pajzsgenerátorokat meg a szingularitás űrbe nyíló lyukát ablakkal, kívülre felhúztam egy falat, meg befedtem padlóval a lyukakat az űr felé. Közelebb raktam az emittereket, hogy könnyebb legyen közlekedni. Amire már nem volt időm, az az új kollektorok felállítása volt. Ezzel meg lehetne duplázni/triplázni az állomásra befolyó áramot.
    Na majd ma délután...

Atmosszal mit lehetne variálni, anélkül, hogy tönkrevágnám az állomást?