Space Station 13
-
Suszterbognár #120 Kösz a választ. Angolt értem, csak a beszéd + a helyesírás gond :D Pleasuron és a nagyobb (listán első) szerverken játszottam, most mentem át az új Apollóra.
Secus dolog tetszik, csak az a baj, hogy vagy kevesen vagyunk, vagy hop/hos esetleg a warden (vagy mi :D) nem nagyon foglalkozik, mit csinálunk. Általában félig folyok bele a dolgokba, és néha lecsúszom a rádió beszélgetésekről, mert még tanulok ezt-azt (a secus csatornát viszont mindig figyelem), :D
Kb. harmadik játékra betett RD-nek és szindikátus ügynöknek :D Meg kellett volna ölnöm 3 secofficert. Francot sem tudtam még a dolgokról, és rosszul rendeltem cuccot (vettem revolver töltényt, de pityura már nem volt kristály). Az egyik secust sikerült becsalnom az irodámba hülye ürüggyel, de nem tudtam megölni, mert közbe jött a nyomozó és meglátta nálam a pisztolydobozt. Elkaptak. Persze egyből nyomtam, hogy tévedés történt, és kérem az ügyvédem, meg hogy hatalmas hibát követnek el, én áldozat vagyok. Hiába, a pda-m elárult. Jött a kapitány, és kinyittatta cella ajtót, és megparancsolta az őröknek, hogy menjenek hátrább. Ledobott egy fegyvert, és azt mondta, hogy 3ig számol, addig felvehetem a fegyvert. Persze nem csináltam semmit, csak rinyáltam, hogy ez őrület, én az RD vagyok, miért teszik ezt velem. A végén azzal magyarázta tettét, hogy így próbált bizonyságot nyeri, hogy áruló vagyok. Mert ha lelövöm, akkor a többiek elfognak, és ő feláldozza magát a hajóért, de megmenti a többit. Ha ártatlan vagyok, akkor meg nem elenged. Persze mikor harmadikra próbálta ezt velem a kapitány felkaptam a fegyót, és rálőttem. Kábítón volt, és nem értem vele semmit. (Akkor nem tudtam még, hogy lehet élesre állítani.) Ezt még kimagyaráztam, hogy önvédelem, mert azt hittem megakarnak ölni, de mikor jött egy officer, hogy megverjen, elejtette a botot. Felkaptam, kirohantam vele, leütöttem a kapitányt. Hülye terv, de hirtelen nem tellett többre. Nem tudtam elfutni, elkábítottak. Aztán szétvertek. Elájultam. Közben hívták a siklót, tőlem elvettek mindent, és bezártak egy üres, sötét szobába. A többiek is bénáztak, szóval bukta lett a vége :D De az élmény, az felejthetetlen volt. Mai eszemmel felkapnám a fegyót, és kirontanék és lelőném a két őrt. Erre nem számított volna senki. :D