Space Station 13
  • Zero 7th
    Igen, ez ilyen. Baromi hosszú a beletanulási szakasz, ami lehet, hogy sokaknak elrettentő, de nekem meg pont erre van szükségem. Az elején még azzal szarakodik az ember, hogy jaj-melyik-kezem, már-megint-pofánbasztam-magam-villáskulccsal, jaj-de-lagol. Aztán jön a sok-sok munka betanulása egyesével, meg a parázás, hogy jól csináljuk-e a dolgunkat. Aztán ha mindez már rutin szinten megy, akkor már lehet arra figyelni, hogy mi történik a pályán, kik az ellenségek, hogyan lehetne őket ártalmatlanítani. Vagy ha ellenség vagyunk, akkor a sunnyogás parája, ne vegyenek észre, sikerüljön a küldetés, milyen kamuindokkal hívjuk a mentőhajót.

Mindez persze arra vezethető vissza, hogy mennyire iszonyatosan összetett a játék, ami az egész cucc legnagyobb pozitívuma.

Mondjuk kezdek kissé kiégni, az extended fordulókat már nem viselem túl jól. Kipróbáltam szinte mindent, ami érdekel, az ötleteim meg nagyjából elfogytak. Legalábbis a jobbak. Persze a szerepjáték része miatt minden forduló más és más...

Mikor szoktál játszani, melyik szervereken?
    Én nagyon letáboroztam az Apollo Station-ön. Abszolút a legkevesebbet lagol az összes közül, amin jártam, egész korrekt verziót használ, az állomás kialakítása ennek tetszik talán a legjobban, hétközben láthatatlan módban fut (kevés a gyökér) de még így is 20+ emberrel, na meg már kezdem megismerni a társaságot, adminokat. Tudom ajánlani. Szerintem lassan fel is nézek. :)