látványra szerintem semmi kifogásolható nincs benne, nem kell a pórusokig bezoomolni, aztán rendben is vagyunk. az újabb bőr a rókáról marketing stratégia már más kérdés... a műfaj mindig is tetszett, pláne, hogy valahol a commandos és a blitzkrieg között félúton húzódik meg. bugok természetesen vannak benne, de melyik játékban nincsenek. a kiépített állások elleni támadáshoz nem jött volna rosszul egy akció-tervező, mint a desperadosban, elég nehéz összehangolni úgy a gránát dobásokat, hogy másfél másodpercen belül 4 különböző emberrel 4 különböző pontra kell dobni, aztán ha marad valami az ellenségből és visszalő, akkor a saját katonák meg önállósítják magukat, emiatt elég sokat töltögettem.
mindennel együtt, aki nem revolúcióra számít, és kedveli az előző részeket, az nem fog csalódni, szerintem.
viszont egy kérdés... a második küldetésben, ahogy tisztítgattam a lövészárkot, egyszer csak egy tanyasi részen találtam magam. a következő visszatöltésnél a lövésárkos részre, miután végigtisztítottam az egészet, egy teljesen más területre kerültem, a 3 ágyút kellett a dombon semlegesíteni. ez így normális, vagy valami bug?