• Venom T
    #336
    Továbbá akkor birkázhatsz itt, ha felszedsz magadra némi alapvető tudásanyagot ami nem a Youtube tudományon alapszik. Milyen érdekes, hogy a számodra igen kellemetlen és agyi tevékenységet igénylő kérdésekre nem válaszoltál, illetve ha meg is tetted, akkor kimerült a tagadásukban, de érvelések hiányában.

    (#320)Doktor Kotász:

    "Szóval te régebben tényleg abban a hitben éltél, hogy a gravitáció a mágneses tér miatt van? Nem jöttél rá az ellentmondásra, hogy a gravitáció hat a fára, míg a mágnes nem? Például az sem szúrt szemet neked, hogy télged nem vonz a mágnes, de mégsem lebegsz, így a gravitáció hat rád, míg a mágnes nem?

    Ezek után valóban azt hiszed, hogy szellemi fölényben állsz itt bárkivel szemben is?

    Tehát a kérdés, hogy te:

    Valóban azt hitted, hogy a gravitáció a Föld mágneses mezeje miatt van?"

    (#303)immovable:

    Míg amikről én beszélek, azok egyik éjszakáról a másikra keletkeznek kietlen mezőkön ahol elhagyatott minden és ember sincs ....

    Akkor honnan vagy benne olyan biztos, hogy egyik napról a másikra lett, hisz ha a "madár sem jár arra" akkor honnan tudod, hogy nem két hónapja készült? hm?

    Továbbá a csordaszellem nem csak a tagadásnál jelentkezik, hanem akkor is, ha csorda egyik tagja nyilvánvalóan nem normális. Ez esetben a birkák kiközösítik, de nem azért, mert a struccpolitikát gyakorolnak, hanem mert egy nemnormálissal akire nem hatnak az észérvek, minek vitázni?!