A játékmenettel kapcsolatban használjátok a gombot!
Megvásárlom a játékot!
  • gosumofo
    A crysis 1-nek volt egy egyedi multiplayere, nem volt balanszolt, nem voltak centralizálva a harcok a hatalmas pályákon, de ezek olyan problémák amit megpróbálhattak volna megoldani, ehelyett kidobták az egészet.

aztán egy CoD másolat multiplayert csináltak a 2. részbe. ezt kiforrottabbnak nem nevezném, inkább lebutítottabbnak és számomra konkrétan szarabbnak. én pl. ezért warezoltam a játékot és nem veszem meg soha, mert ezen a téren ez hatalmas visszafejlődés. és amennyien játszanak vele az egész világon, úgy látom más is így döntött.
    ez egy faszkalap lelkét eladott EA csicskája cég,ami csak hajkurássza a konzolos pénzeket tankönybe való példamunkája. a folytatásnál talán észbekapnak? vagy versenyeznek a far cry 3-al a legnevetségesebb codklón címéért?
    bár a dolog mélyén feltehetően annyi van hogy a mostani fos konzolok ekkora pályákat bírnak el ezzel a motorral, ennyi mozgó elemmel, és nem nagyon van mozgásterük, így is 15 alá esik néha az F/S a játékban..

na meg a másik, hogy egy multiplayer játékot nem lehet csak letenni az asztalra, és aztán leszarni, c2 kapott 2 hónap alatt 4 apró patchet mióta kijött és viszlát. így is hogy nem játszom vele meg tudom mondani hogy otromba problémák lehetnek most is a multiplayerben, amivel foglalkozni kéne, ha már itt is fizetős pályacsomagokkal szórakoztatják a népet, valami jöhetne a bevételért cserébe. tipikus szar az egész sajnos. MINDENBEN példát venni a CoD-ról a lehető legrosszabb amit tehet egy cég, mert ott sok minden olyan mélyen rossz, hogy...