• Totti5
    #40
    Valami eltorzult tapasztalatok alapján találkoztál pár sikítozó 10 évessel és ebből általánosítasz? szerintem ne tedd. Ilyet a BF3 kapcsán is ki lehet jelenteni minden gond nélkül. Az nyilvénvaló, hogy a fiatal korosztály veszi a legfőképpen a videójátékokat, de ilyen marhaságot kitalálni, hogy a CODot 10 évesek... le kell mutélni mindenkit és játszani és nem pedig hülyeségüket hallatni, vagy te is rikácsolsz nekik?:)

    Nem attól lesz valami jó, vagy jobb mert hyper szuper gép kiakasztó grafikája van.. COD bármelyik része jól néz ki, látványos, minden rész látványosabb mint az előző. Eladások is azt bizonyítják hogy nem a óverhypolt grafika miatt választanak játékot a játékosok lásd a BF3 vs MW3 esete. ( amúgy a BF3 konzol portja egy mocskos nagy hulladék lett... COD konzolon kifogástalanul fut és SZEBB is mint a BF3, ráadásul ugye a single is jobb benne és még neten is játszható ellenben a BF3 laggos szemét volt/ vagy most is az szokásos DICE formula szerint ).

    Persze hogy konzol port, amikor az eladások 90% onnan jön és itt ugye 20 millióról van szó összesen. Nem is értem a csodálkozást...

    Mint írtam a COD fejlesztői az egyetlen csapat az FPS játékok közt, akik tartják magukat a 60 fpsez, ami hatalmas kihívás. Nagyon komolyan kell optimalizálni ehhez hogy egy ilyen látványos játék esetében meglegyen ez a szám a 6-7 éves konzolon. 60fpst nagyon kevesen tudják csak megcsinálni... BF3 még 30 fps sincs konzolon, erről ennyit. Nem azt mondom hogy szar ami nem 60 fps, de a 60 fps egy multiplayer játék esetében nagyon növeli az élvezeti értéket és a játszhatóságot, és ettől lesz úgymond HC is, mert mindig is a magas FPS számított a legjobban multiplayer FPSekeben és mindenki arra gyúrt Quake, COD, Csé és bármi féle játékban brutális grafikai butítások árán PCn, mert jobban ment tőle a heccsat és a játék.

    S akkor itt van az állandóan szidott COD hogy milyen szar és milyen lehúzás, de abba nem gondoltok bele hogy a 60 fps mekkora meló és milyen céltudatos profizmusra vall, hogy ebből nem engednek. Lehetne szebb a COD ezzel a motorral szaggatós éppen hogy 30 fpsel, csak ez a fejlesztőknél nem fér bele, helyesen. Ezért is teljesen felesleges a BF3 vs MW3 hasonlítás mert az 30 fps ez meg 60. ÓRIÁSI az eltérés a két szám közt.

    DLCket nem kötelező megvenni, aki meg éjjel nappal ezzel játszik és több 100 órát tesz bele, annak meg megéri... más FPSekhez is ugyan ilyen multi DLCk vannal lásd BF3, Halo csak hogy a két legnépszerűbbet említsem.