• ozimak
    #1912
    Másnak is hülyült már meg a játék? Rég nem játszottam vele,de tegnap előtt megjött a kedvem,hogy játsszak egy kicsit. Fel is mentem,de már akkor nem stimmelt valami. Az irányítás olyan volt mintha késne Ahogy húztam az egeret az asztalon,rá kb. negyed/fél másodperccel követte a játékban a fegyver,olyan volt mintha grafikai lag lenne. Be volt lassulva az egész. Kb. negyed órás szenvedés és próbálkozás/állítgatás után észrevettem,hogy a beállításokban be volt kapcsolva a "sync every frame"(amit mellesleg sosem szoktam bekapcsolni). Ezt kikapcsolva meg is szűnt az "egérkésési" probléma. Ezalatt kb. 3 meccsen próbáltam ki,hogy sikerült-e. A negyedikben mikor már kikapcsoltam a "sync every frame"-et és sikerült értelmesen játszanom,egyszer csak szembetalálkozok egy ellenséggel(milyen meglepő:),nyomom a bal egérgombot mint a hülye... de semmi... nem lőttem... Gondoltam magamban:"Ezt már nem hiszem el,itt valami gáz van". Bemegyek megint a beállításokba,controls,és láss csodát: a lövés be volt állítva a "6"-os gombra... a 6-osra... Mivaaa??? Hozzá sem nyúltam a controls-hoz Mindegy visszaállítottam, és játszottam bratyóval jó pár meccset,egész jól is ment. Volt is egy meccs amin 4000 pont felett teljesítettem,mondom akkor itt az ideje,hogy kipróbáljam ezt a "bookmark film" funkciót,mert később még lehet,hogy felhasználom ezt a meccset videókészítésre.
    Most az előbb elindítottam a játékot,mondván akkor megnézem azt a meccset. Igen ám,de a theatre-ben összesen csak 3 meccs van,az is pont az a 3 amiben próbálgattam az irányítást. Az első kettőben 1 ölés 1 halál a harmadikban 3 ölés 3 halál. És ennyi... Nincs egy szál videó,sem a "bookmarked films"-nél,sem a "recent victories"-nál,és a "recent games"-nél meg csak az a bizonyos 3 amiben csak próbálkoztam.
    Mindennek a tetejébe,most az előbb amikor próbálgattam a "helyi fájlok épségének ellenőrzése"-t,többször is újraindítottam a gamet,de valami eszméletlen lassan áll le. Van olyan,hogy 20-30mp mire leáll. Addig csak az utolsó kép van "odafagyva" a monitorra(Are you sure you want to quit?Yes-No). Sőt legutoljára már kb. 30-40mp múlva le sem akart állni,feladatkezelővel kellett leállítani mert nem válaszolt.
    Szóval valami nagyon nem gyere be ezzel a játékkal... Most azon gondolkozom,hogy újrahúzom a játékot hátha... de gyanús,hogy a játék végül is működik,csak ilyeneket produkál.