• ozimak
  #1652
  Hogy ne lett volna? :) Emlékszem tele volt "Nuketown 24/7"-el :)
  Valaki lejjebb kérdezte,érdemes-e megvenni. Én is csak azt tudom mondani mint előttem a kolléga,annyi különbséggel,hogy nekem még bögrém sincs :D Csak a poszter :) Viccet félretéve nagyon vegyesen tudom csak megítélni a játékot. Maga a játék nem lenne rossz,sőt kifejezetten jó... lenne.(mint ahogy azt már valamelyik nap ugyanígy kifejeztem) A pályák szerintem egészen jók,legalábbis mw3 labirintusaihoz képest,ahol (képletesen) 2 méteres "folyosókon" lehetett csak közlekedni mert minden kicsit nagyobb teret telebaxtak dobozokkal autó és buszroncsokkal meg mittomén. Nekem speciel tetszenek a pályák,bár persze van egy-kettő amivel még nem tudtam megbarátkozni,mint pl. az (mw2-es)Afghan-ra hajazó Turbine,vagy a Raid. De utóbbit azért rühellem mert szerintem még egy darab jó meccset nem toltam rajta :) Turbine nekem túl "sniperes". Két oldalt az ablakból és a repülőgép tetejéről valamint a sziklákról gyönyörűen bármikor leszed egy kicsit jobb sniper 1 mp alatt! Tehát nehéz olyan stílusban játszani rajta mint amilyet én szoktam tolni. Térképekről ennyit. Fegyverek terén szintén jó de ahhoz képest,hogy az elején azt hittem el leszünk árasztva fegyverekkel,rá kellett jönnöm,hogy az assault class "fele" burst-ös,tehát nem leszünk barátok,valamint az LMG-k gyengék,nehezek,és nagy a recoil-juk. Shotgunokat még nem próbáltam,tehát arról nem tudok nyilatkozni,de nem is használtam őket soha egyetlen játékban sem huzamosabb ideig. Amit pedig az assault-ban full-auto-t ad,azzal kb. ki is törölhetem a valagamat :) Mit nem adnék egy jó kis MW2-es M4-esért :) Sniper nekem felejtős,de ahogy látom a játékban és a meccseken,elég jól megcsinálták őket. Elég sok a quickscoper de van bőven hardscoper és mindenfélemásscoper is. Tehát szerintem biztos jól összehozták a sniper class fegyvereit. Talán még kicsit úgy is érzem,hogy túl jó a snipereknek. Játékélmény viszont:
  Egyik nap felmegyek és 4200 pontot csinálok meg 15 meccsből 14-en első vagyok(sokat toltam MW2-vel majdnem 2 évet egyhuzamban),másnap meg felmegyek és 1300 ponttal ott kullogok utolsó előtti helyen. Az lő le aki akar,egy golyótól halok azonnal,beleeresztek egy tárat valakibe és fut tovább, gyakorlatilag rám néznek és esek is össze,átkéselem a gyereket megfordul lekésel ő engem,stb.,stb... sok-sok bosszantó dolog ami ellehetetleníti a játékot. Ilyenkor általában 4-5 partit birok ki és úgy felhúz a játék,hogy ki is lépek és hagyom aznapra a picsába.
  Valószínűleg a lag kompenzáció nyír ki,mert DIGI-m van nagyon jó sebességgel és talán még jobb pinggel(átlag 1ms itthon és 20-30ms németbe). Most már utorrent-el és egy 41 gigás HD film letöltéssel megyek föl játszani alapból,de egyik nap az sem segített rajtam :)
  Camper van bőven,cheatereket még nem láttam,de gyanús eset már volt egy pár.
  Scorestreak-ek szerintem jók,csak nekem erősnek tűnnek a ponthatárok ebben a játékban. Valahogy nem érzem azt,hogy valaha össze tudnék hozni mondjuk 16 ölést zsinórban vagy 1600 pontot halál nélkül. (valószínűleg ennek is betudható a sok camper) Csak összehasonlításképpen MW2-ben ez volt nekem beállítva: 5kill/predator,7kill/harrier,11kill/choppergunner vagy AC130 Ugyanez itt: VTOL Warship - 1600 Points tehát 16 ölés és akkor még nem mondtam az e felett lévőket. Tehát ezt is elég erős,pro,COD függő,vagy full procamper játékosoknak állítottak össze.(aki szerint nem erős a beállítás az valamelyik kategóriába biztosan beleesik :))
  Összességében maga a játék nem lenne rossz,csak elveszi az ember kedvét ez a sok lagg,"képkésés"(te úgy látod de közben nem úgy volt igazából,csak te láttad úgy). Külön pluszpontként tudnám viszont kiemelni a classok összeállításának lehetőségét! Főleg az új Wildcard miatt! Végre tudsz akár 3 kieget is tenni egy fegyóra,vagy tudsz 2 halálos gránátot vinni. A kütyük jól el lettek találva szintén.
  Amíg ez a lag kompenzáció és a netcode így marad,számomra a játék sajnos "csak ha rávisz a lélek" kategória. :( Egyenlőre játszom,mert nincs más ami most le tudna kötni. De ha lesz, nem hiszem,hogy akár csak egy percre is abbahagyom azt, emiatt.
  Osztályzat(multiplayer):
  Játék: 10/8.5
  Játékélmény: 10/6
  :)